2777
2789
عنوان

گند زدم یعنی؟ 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه زیادم رو سلام تاکیید نکرد . گفت چرا دستور میدی مامانت بیا پایین در رو باز کن یعنی چی . گفتم خب چ ...

مگه شما کودکی و ایشون بزرگترت که بخواد ادبت کنه...اتفاقا تاکید کن بلدی احترام دیگران رو حفظ کنی و ماددت درک میکنه شرایط اون لحظه رو...نیازی به تذکر نداری

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
واوووو😐از اوناس ک پس🤦🏻‍♀️خدا بهت رحم کنه عزیزم

اره خیلی رو احترام پدر مادر حساسه . احساس میکنم گند زدم پیشش 😭 چه جور جمعش کنم ؟ البته بعدش دوباره زنگ زد گفتیم و خندیدیم . ولی نمیخوام تو ذهنش بمونه 

اره خیلی رو احترام پدر مادر حساسه . احساس میکنم گند زدم پیشش 😭 چه جور جمعش کنم ؟ البته بعدش دوباره ...

حالا اول زندگیه عزیزم.خیلی اتفاقهای قشنگتر قرارع بیوقته ک اینا ازیاد میرن.شما ب خودتون تلقین میکنین.هیچ اون الان یادش نیس🙄به خودتون تلقین نکنین بابا.بگین بخندین زود از یاد میره.شما اونجوری احساس میکنین

مگه شما کودکی و ایشون بزرگترت که بخواد ادبت کنه...اتفاقا تاکید کن بلدی احترام دیگران رو حفظ کنی و ما ...

اخه بعدش صدای مکالمه رو گوش دادم دیدم یکم لحنم بد بوده 😭 احساس بدی دارم الان 

حالا اول زندگیه عزیزم.خیلی اتفاقهای قشنگتر قرارع بیوقته ک اینا ازیاد میرن.شما ب خودتون تلقین میکنین. ...

فدات شم عزیزم . اره اتفاقا بعدش زنگ زدیم و کلی خندیدیم . ولی خب نمیخوام تو ذهنش بمونه که من با مادرم بد حرف زدم . به نظرت صبح دیدمش حرف بندازم ؟ بگم رفتم بالا با مامانم کلی شوخی کردم گفتم ببخشید خسته بودم . یا احتیاجی نیست بگم ؟

فدات شم عزیزم . اره اتفاقا بعدش زنگ زدیم و کلی خندیدیم . ولی خب نمیخوام تو ذهنش بمونه که من با مادرم ...

ن قربونت برم دیگ یادش ننداز ک.هرچند چیزع خاصی نیس.ولی خب اتفاقیه ک ناخواسته افتاده.شما خیلی تلقین میکنین فکر میکنین اونم راجب شما بدفکر میکنع.مثبت نگر باشین عزیزدلم😍💛الهی ک خوشبخت بشین مهربون😘💙

ن قربونت برم دیگ یادش ننداز ک.هرچند چیزع خاصی نیس.ولی خب اتفاقیه ک ناخواسته افتاده.شما خیلی تلقین می ...

اررره خودمم ناراحت شدم . اونقدرم بد نگفتم ها ولی زود و یکم بی حوصله گفتم بیا پایین قفل در رو باز کن . 

پس توضیح ندم براش ؟ فکر بد نمیکنه راجع به من ؟ تو دلش نگه داره واسم فیلم بازی میکنه همیشه همونجوره😭