2777
2789
عنوان

گند زدم یعنی؟ 😓

403 بازدید | 31 پست

داشتم با خاستگارم تلفنی صحبت میکردم . از سرکار میومدم . کلید انداختم دیدم از پشت قفل در رو انداختن . ایفون رو زدم مامانم برداشت گفت بله . گفتم بیا پایین قفل در رو انداختن . دوباره صحبتم رو ادامه دادم . خاستگارم گفت چرا اینجوری حرف زدی با مامانت نه سلامی نه چیزی . 

۵ دقیقه قبلش مامانم بهم زنگ زده بود گفتم سر کوچه ام . بخاطر اون احساس کردم تازه سلام دادم دیگه لازم نیست سلام بدم 😂

یکم بی حوصله و کلافه گفتم بیا پایین قفل در رو انداختن . خیلی خسته بودم اخه . احساس کردم گند زدم پیش خاستگارم 😭 فردا قراره ببینمش چی بگم گندم رو جمع کنم . اومدم بالا با مامانم شوخی کردم سر به سرش گذاشتم به دل نگیره به هر حال مادرم از خاستگارم مهم تره . ولی خب نمیخوام فکر کنه همیشه اینجورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو رفتم بالا سلام دادم

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
از همین الان ریز ترین جزئیات زندگیتو بخوای بش توضیح بدی فردا پس فردا وای ب حالته

اخه من همیشه احترام همه رو نگه میدارم چه بزرگتر چه کوچیکتر نمیخوام فکر کنه دارم براش فیلم بازی میکنم 

نمیخوام فکر کنه من وقتی پیشش مودبم دارم براش فیلم بازی میکنم 😭

ن بابااا اینجوریام نیس.حالا ی سلامه دیگ.غریبه ک نبوده.مادرخودته ک همیشه پیشته.منم ب مامان بابام خیلی کم سلام میدم😂😐

گفتم بهش . گفتم اخه تو پشت خط بودی نخواستم معطل بشی برم بالا سلام میدم . بدبختی یکمم لحنم بد بود 😭

بگو چیز بودم😂😂

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
ن بابااا اینجوریام نیس.حالا ی سلامه دیگ.غریبه ک نبوده.مادرخودته ک همیشه پیشته.منم ب مامان بابام خیلی ...

اخه زیادم رو سلام تاکیید نکرد . گفت چرا دستور میدی مامانت بیا پایین در رو باز کن یعنی چی . گفتم خب چی بگم ؟ گفت بگو سلام مامان در قفله بی زحمت بیا باز کن 😥