2777
2789
عنوان

گند زدم یعنی؟ 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه زیادم رو سلام تاکیید نکرد . گفت چرا دستور میدی مامانت بیا پایین در رو باز کن یعنی چی . گفتم خب چ ...

مگه شما کودکی و ایشون بزرگترت که بخواد ادبت کنه...اتفاقا تاکید کن بلدی احترام دیگران رو حفظ کنی و ماددت درک میکنه شرایط اون لحظه رو...نیازی به تذکر نداری

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
واوووو😐از اوناس ک پس🤦🏻‍♀️خدا بهت رحم کنه عزیزم

اره خیلی رو احترام پدر مادر حساسه . احساس میکنم گند زدم پیشش 😭 چه جور جمعش کنم ؟ البته بعدش دوباره زنگ زد گفتیم و خندیدیم . ولی نمیخوام تو ذهنش بمونه 

اره خیلی رو احترام پدر مادر حساسه . احساس میکنم گند زدم پیشش 😭 چه جور جمعش کنم ؟ البته بعدش دوباره ...

حالا اول زندگیه عزیزم.خیلی اتفاقهای قشنگتر قرارع بیوقته ک اینا ازیاد میرن.شما ب خودتون تلقین میکنین.هیچ اون الان یادش نیس🙄به خودتون تلقین نکنین بابا.بگین بخندین زود از یاد میره.شما اونجوری احساس میکنین

مگه شما کودکی و ایشون بزرگترت که بخواد ادبت کنه...اتفاقا تاکید کن بلدی احترام دیگران رو حفظ کنی و ما ...

اخه بعدش صدای مکالمه رو گوش دادم دیدم یکم لحنم بد بوده 😭 احساس بدی دارم الان 

حالا اول زندگیه عزیزم.خیلی اتفاقهای قشنگتر قرارع بیوقته ک اینا ازیاد میرن.شما ب خودتون تلقین میکنین. ...

فدات شم عزیزم . اره اتفاقا بعدش زنگ زدیم و کلی خندیدیم . ولی خب نمیخوام تو ذهنش بمونه که من با مادرم بد حرف زدم . به نظرت صبح دیدمش حرف بندازم ؟ بگم رفتم بالا با مامانم کلی شوخی کردم گفتم ببخشید خسته بودم . یا احتیاجی نیست بگم ؟

فدات شم عزیزم . اره اتفاقا بعدش زنگ زدیم و کلی خندیدیم . ولی خب نمیخوام تو ذهنش بمونه که من با مادرم ...

ن قربونت برم دیگ یادش ننداز ک.هرچند چیزع خاصی نیس.ولی خب اتفاقیه ک ناخواسته افتاده.شما خیلی تلقین میکنین فکر میکنین اونم راجب شما بدفکر میکنع.مثبت نگر باشین عزیزدلم😍💛الهی ک خوشبخت بشین مهربون😘💙

ن قربونت برم دیگ یادش ننداز ک.هرچند چیزع خاصی نیس.ولی خب اتفاقیه ک ناخواسته افتاده.شما خیلی تلقین می ...

اررره خودمم ناراحت شدم . اونقدرم بد نگفتم ها ولی زود و یکم بی حوصله گفتم بیا پایین قفل در رو باز کن . 

پس توضیح ندم براش ؟ فکر بد نمیکنه راجع به من ؟ تو دلش نگه داره واسم فیلم بازی میکنه همیشه همونجوره😭