2777
2789
عنوان

دلم برا بچم میسوزه چیکار کنم براش؟

635 بازدید | 35 پست

نه تنها بچه خودم بلکه تمام بچه ها 

تو خونه زندانیه دخترم هوا که گرمتر بود تقریبا هر روز میبردمش پارک یا پیاده روی ولی الان هیچی دوتا دوست خانوادگی داریم که گاهی با اونا رفت آمد داریم دختراشون بزرگترن اصلا به دخترم محل نمیدن باهم بازی میکنن و دخترمو راه نمیدن

نمی‌دونم چیکار براش کنم؟! کارش شده تلوزیون و لپتاپ و موبایل 

گاهی خودم باهاش بازی میکنم میخندونمش ولی دیگه چقد آخه خودمم کار دارم 

سه سال و نیمشه خودش تنها خیلی کم پیش میاد بازی کنه اونم نهایت ده دقیقه 

لعنت به کرونا

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

دست بکار شین یه خواهر یا برادر براش بیارین🙈

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست بکار شین یه خواهر یا برادر براش بیارین🙈

تا اون بیاد و یکم بزرگ شده کرونا تموم شده حالا بیا اونو بزرگ کن😂

سر ظهر که افتاب هست لباس بپوشون ببر پارک یا پیاده روی انرژیش خالی شه تو خونه دنبال بازی کن باهاش باید بدویه وفعالیت کنه نزار زیاد جلوی تلویزیون بشینه دختر من ۵ سالشه حواسم نبود اوایل کرونا کلی چاق شده بود الان هر روز میدویه حسابی جمع وجور شده

تا اون بیاد و یکم بزرگ شده کرونا تموم شده حالا بیا اونو بزرگ کن😂

😜😂😂😂😂😂😂😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
وضعیت همه بچه های الان اینطوریه متاسفانه

خیلی سخته 

من دخترمو میبینم که یا فقط کارتون میبینه یا ناراحته انگار افسردگی دارم میگیرم چن روز پیش بردمش بیرون موقع برگشتن اونقد گریه کرد که برنمی‌گردم خونه جیگرم کباب شد براش

باید بچه همسن پیدا کنی حالا یا تو فامیل یا همسایه یا دوست خانوادگی.بچه نیاز به همبازی داره.من دخترم، دختر عمه و دخترعموی من تقریبا همسنن.اخر هفته ها یا دختر من میره یا اونا میان.خلاصه بازی میکنن.کل هفته رو به عشق اون اخر هفته زندن.

خدا رو شکر مادرای امروز فکر بچه هاشونو میکنن .

زمان ما که نبود این فکرا .

تو خونه میپوسیدیم‌. مامانامو تا سر کوچه هم نمیبرد ماهارو .

فقط بشور بساب بپز الکی داشتن چقدر هم افتخار میکردن که مادر خوبی هستن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
یکی هفت یکی ۱۱

اونی ک هفت سالش راحت میتونه با بچت ارتباط برقرار کنه به شرطی ک مادر باهوش و باسیاستی باشی

مثلا هروقت میاد خونتون یا میبینیش

بگو فلانی بیا با (دخترم) سه تایی یک بازی جدید بکنیم بیاین من بهتون یاد بدم

چندتا بازی جذاب یادبگیر سرشون گرم کن

چند دقیقه اول فقط کافی تو پیش بچه ها  باشی بعدش بگو خب شما ادامه بدین من برم فلان کار بکنم میام

بعد برو پیش بزرگترا

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚