2777
2789
عنوان

دلم برا بچم میسوزه چیکار کنم براش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 35 پست
مداد رنگ و دفتر نقاشی بزار جلوش هر روز یه چیز راحت یادش بده مداد شمعی و رنگ انگشتی و کتاب رنگ ا ...

با این وسایل سرگرم نمیشه بیشتر بدوبذو و بالا پایین پریدن و اینجور کارا و دوست داره با بچه ها 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

پسر منم همیشه تنهاست تو خونه است ۷ سالشه ولی قبل کرونا پارک میرفتیم پیک نیک میرفتیم مسافرت میرفتیم مدرسه میرفت الان همیشه خونه است از بس خونه موندیم زورمون میاد لباس بپوشیم بریم بیرون.  من همیشه میگم یعنی همه بیرونن همه مهمونی و عروسی میرن فقط ماییم که هیجا نمیریم کسی هم دوروبرمون نیست تو این شهر غریبیم همسایه هامون هیچوقت نیستن پسرم خیلی مظلومه هیجی نمیگه ولی من همیشه عذاب وجدان دارم کاش به دنیاش نمیاوردم بجون خودم من تنهایی رو دوست دارم‌ کاش عقلم کار میکرد بچه دار نمیشدم بجه بیجاره من افسرده است سر هرجیزی گریه میکنه شوهرم هم صبح تا شب سرکاره منو پسرم تو خونه خل شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته  من دخترمو میبینم که یا فقط کارتون میبینه یا ناراحته انگار افسردگی دارم میگیرم چن رو ...

البته کارتون دیدن که اشکالی نداره.مهم اینه که سرش تو تبلت و گوشی نباشه.داداش من براش تبلت خریدیم تازگیا .بازیای خشن و آدم گشی و ...دانلود کرده.روحیش خشن بود خشن ترم شد.الانم جوری وابسته تبلتش شده که همممممش اعصابش خورده

کلاسای کانون پرورش فکیم انلاینه.استفاده کنه

چجورین؟! زیاد جذب اینجور چیزا نمیشه کارایی که تحرک و بدوبذو دارن دوس داره

سر ظهر که افتاب هست لباس بپوشون ببر پارک یا پیاده روی انرژیش خالی شه تو خونه دنبال بازی کن باهاش بای ...

دختر طفلک من کلا لاغره . می‌دونی من باهاش بدوبذو میکنم ولی خب انرژی من فوری خالی میشه بعدشم کارای خونه نمی‌ذاره زیاد باهاش باشم

باید بچه همسن پیدا کنی حالا یا تو فامیل یا همسایه یا دوست خانوادگی.بچه نیاز به همبازی داره.من دخترم، ...

یه دوستی دارم دختر دو قلو داره با اونا حسابی جوره ولی خب اون دوستم هم زیاد خونه پیداش نمیشه که برم خونشون

خدا رو شکر مادرای امروز فکر بچه هاشونو میکنن . زمان ما که نبود این فکرا . تو خونه میپوسیدیم‌. ماما ...

واقعا میگی؟ من از صبح که بیدار میشدم تو کوچه بودم تا شب . حتا گاهی ناهارمو هم تو کوچه می‌خوردم 

بیشتر بخاطر این دلم میسوزه برا بچم . قبل کرونا برنامه داشتم کلاس ژیمناستیک بذارمش که نشد 

ما قبل کرونا هم خونه کسی نمیرفتیم ولی مسافرت میرفتیم پیک نیک میرفتیم پسرم پارسال پیش دبستانی بود مدرسه میرفت سال قبلتر هم مهد میرفت همیشه میبردیمش پارک. الان کرونا اومده واسه ماهایی که تفریحمون نمایشگاه کتاب و پارک سرپوشیده و پارک های معمولی و مدرسه و پیک نیک بود خیلی سخت میگذره بعضیا تفریحشون خونه همدیکه رفتن بود که همچنان پابرجاست و تعطیل نشده ولی ماهایی که تفریحاتمون پارک و باغ وحش و مسافرت و مدرسه بود تعطیل شد کرونا واسه ماها خیلی بد بود واسه اونایی که تفریحاتشون خونه فامیل رفتن بود تغییر نکرده و بد نشده ولی ماها خیلی بهمون سخت میگذره جاهای تفریحی و مسافرت همه جا بسته است باعث شده ماها خونه نشین شدیم 

اونی ک هفت سالش راحت میتونه با بچت ارتباط برقرار کنه به شرطی ک مادر باهوش و باسیاستی باشی مثلا هروق ...

قبلا فقط با خانواده اون دختر هفت ساله رفت آمد داشتیم انقد خوب با دخترم جور بود همش بازی میکردن باهم ولی از وقتی این یکی دوستمون هم اومد دختر اون کاری می‌کنه که هفت ساله هه طرف دخترم نیاد 😕 خیلی ناراحت میشم ولی چیزی ام نمیتونم بگم به زور که نمیتونم بازیش بدم

واقعا میگی؟ من از صبح که بیدار میشدم تو کوچه بودم تا شب . حتا گاهی ناهارمو هم تو کوچه می‌خوردم  ...

اره .‌

حتی از دبیرستان که دیگه سختگیرتر بودن .

حتی حق نداشتم برم پیاده روی حتی با دوستام 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
پسر منم همیشه تنهاست تو خونه است ۷ سالشه ولی قبل کرونا پارک میرفتیم پیک نیک میرفتیم مسافرت میرفتیم م ...

الهی 

درکت میکنم قشنگ میفهمم چی میگی منم گاهی میگم کاش دنیا نمیاوردمش یا حداقل دوقلو بودن یا کاش وقتی یه سالش بود یکی دیگه هم آورده بودم 

باور کن دارم خب میشم دیگه 

من غریب نیستم ولی چه فایده بازم دخترم تنهاست پس ناراحت غریب بودنت نباش