2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودشون حرف میزنن توهم خودکشی و دگر کشی دارن تو گوششون یکی مدام حرف میزنه رفتار طبیعی ندارن یهو میبینی زیااد غذا میخورن یا میبینی از غذا میفتن و چیزی نمیخورن توهم خاص بودن دارن و اینکه این بیماری میونه یه قسمتیش مربوط به زنتیک هم باشه یعنی ادما یاطراف و نزدیکاشون مستعد این بیماری هستن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
عمه من همش با یه نفر خیالی داره حرف میزنه اصلا تمرکز نداره و هرچی بهش بگی متوجه نمیشه فقط با اون ا ...

یهو که این علایم رو نشون نداد، بالاخره اوایلش یه علایم جزیی رو نشون داده. من علایم اوایلیه رو میخوام بدونم چه جوری بود؟

با خودشون حرف میزنن توهم خودکشی و دگر کشی دارن تو گوششون یکی مدام حرف میزنه رفتار طبیعی ندارن یهو می ...

خوب اولش که علایمشون به این شدت نیست. چه جوری شروع شد؟ علایم اولیه

یک سینمایی دیدم‌که درباره ی زندگی یک ریاضیدان بزرگ بود و مبتلا به این بیماری 

توی اینترنت اسم این بیماریو بزنی اطلاعات زیادی میاده برات 

چیزی که من متوجه شدم در خیال و تصورشون با ادمای تخیلی حرف میزنن و برای اونا واقعیه و این فیلمی که من دیدم اون ادمای تو ذهن اصلا تغییر نمیکنن مثلا این اقا تو ذهنش با یک دختر بچه و یک مرد حرف میزد و اون دختر بچه هیچوقت بزرگ نشد و حتی اون مرد توی ذهنش بهش دستوراتی میداد!

خوب اولش که علایمشون به این شدت نیست. چه جوری شروع شد؟ علایم اولیه

ترس وسواس شروع میشه 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین