2777
2789
عنوان

انواع غذا با سیب زمینی

3163 بازدید | 48 پست

دوست دارین غذاهایی که با سیب زمینی بلدیم دستورشو بذاریم؟

فقط توی نظرسنجی شرکت کنید و لایک کنید 

کامنت نذارید که پست ها گم و گور نشن بین کامنتا و پشت سرهم دستورای غذارو بتونم بذارم.

تعداد رای : 34
نظرسنجی
دستورش رو بذارم
31
91%
دستورش رو نذارم
3
8%
ماهرخ هستم 

کروکت سیب زمینی :

نیم کیلو سیب زمینی رو با یه دونه سوسیس (به خاطر ادویه و بوی سیرش)بپزین و رنده کنین.
با چنگال خوب له کنین و نمک و فلفل و ادویه و کمی جعفری ساتوری شده اضافه کنین و خوب ورز بدین.
از موادتون به اندازه ی یه گردوی درشت بردارین...با دست به شکل سوسیس در بیارین و اول توی آرد سفید ...بعد توی تخم مرغ زده شده و بعد توی پودر سوخاری بغلطونین.
توی سینی بچینین و ده دقیقه بگذارین توی فریزر تا کاملا خنک بشه.
بعد داخل روغن داغ سرخ کنین.

ماهرخ هستم 

2الی3 لیوان سیب زمینی آبپز پوره شده
2 قاشق غذاخوری کره
4 تخم بزرگ
نمک و فلفل
2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا 
داریم

سیب زمینی آبپز پوره شده رو با یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده مخلوط کنید و کف ظرفتون پهن کنید
با قاشق روی سیب زمینی ها رو به تعداد تخم مرغهاتون گود کنید و هر تخم مرغ رو داخل یکی از گودی ها بریزید نمک و فلفل بزنید و پنیرو اطراف و روی تخم مرغها بپاشید
فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین و ۷ دقیقه داخل فر بذارید برای برشته شدن میتونید چند دقیقه هم گریل فرتونو روشن کنید

ماهرخ هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3-4 لیوان سیب زمینی پوره شده

2 لیوان کلم بروکسل خرد شده(اختیاری)

1/2 لیوان هویج پخته

2لیوان کلم قرمز خرد شده

4 عدد پیازچه ریز خرد شده

ماست چکیده یا خامه یک قاشق غذا خوری(اختیاری)

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل

1 قاشق چایخوری زیره

3 قاشق غذاخوری آرد

روغن برای سرخ کردن

سیب زمینی های پوره شده را با سبزیجات پخته شده مخلوط کنید. پیازچه ، نمک ، فلفل و زیره را اضافه کرده و مخلوط کنید.

از مخلوط به مقدار دلخواهتون بردارین و مثل کوکو شکل بدین و نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین

بعد هر کیک را داخل آرد بزنید

کیک ها را به آرامی داخل روغن داغ قرار دهید

ماهرخ هستم 

سیب زمینی رو بپزین و توشو خالی کنین اول یه لایه پنیر پیتزا ریخته بعد گوشت چرخ کرده ای که با پیاز و جعفری سرخ شده بودو ریخته بعد بذارینشون تو فر برای ده دقیقه

ماهرخ هستم 

سوپ سیب زمینی و پیازچه :

۴۵۰ گرم سیب زمینی

۲۰۰ گرم هویج

۱ عدد پیاز بزرگ

۳ پیمانه پیازچه خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۶ حبه سیر

۵ پیمانه آب سبزیجات

۱ قاشق غذاخوری آبلیمو

نمک و فلفل به میزان لازم

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کن.تمامی مواد گفته شده را تکه کرده و بر روی کاغذ روغنی بگذار. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آنها ریخته و در فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار بده تا برشته و پخته شوند. سپس در میکسر ریخته و بهم بزن تا کاملا یکدست شود، آب سبزیجات را افزوده و بعد از اینکه کاملا ترکیب شد، به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار بده. در این زمان آبلیمو و نمک و فلفل را نیز بیافزای. در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با سبزیجاتی مانند جعفری تزیین کن.

ماهرخ هستم 

مانتی سیب زمینی :

مواد لازم :
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
گوشت یا سویا به مقدار لازم
کره آب شده ۵ ق غ
پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک
رب گوجه یک ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین،بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه.
حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه.

ماهرخ هستم 

رز سیب زمینی :

• ۱۲۰۰ گرم سیب زمینی کوچک
  • یک سوم پیمانه کره آب شده
  • یک قاشق غذا خوری برگ رزماری خرد شده
  • دو قاشق چای خوری نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • پودر فلفل قرمز به میزان دلخواه
  • سه چهارم پیمانه پنیر کم چرب

• در ابتدا فر را روشن و روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کن. ۱۲ عدد قالب مافین را روی سینی فر چیده و درون هر کدام را با کره چرب کن؛
  • سیب زمینی ها را به ورقه های نازک برش بزن و درون یک کاسه بریز و با پودر فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز مزه دار کرده و کره را به آن اضافه کن تا تمام ورقه های سیب زمینی به آن آغشته شوند سپس پنیر را روی سیب زمینی ها رنده کرده و به آرامی و به کمک دست آن ها به هم بزن تا پنیر رنده شده به همه قسمت های سیب زمینی ها برسد؛
  • درون هر مافین را با ورقه های سیب زمینی پر کن به صورتی که هر ورقه تا حدودی روی ورقه ی قبلی را بپوشاند. این پروسه را تا پر شدن تمام مافین ها ادامه بده؛
  • سینی فر را درون فر قرار بده تا برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و سیب زمینی ها نرم شوند. اگر سیب زمینی ها طلایی رنگ شدند ولی هنوز پخته نبودند روی سینی را با فویل آلومینیومی بپوشان. سینی را از فر خارج کن و به کمک چنگال رز سیب زمینی را از قالب جدا کن
ماهرخ هستم 

تخم گرون شده لنتی😐😑

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

سیب زمینی سرخ کرده با سس مخصوص به سبک لاتین :

سیب زمینی خلالی : 4 تا 5 عدد
هات داگ : 4 عدد
روغن و نمک برای سرخ کردن : مقداری

مواد لازم برای سس مخصوص 

تخم مرغ : 1 عدد
پیاز سفید خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری
روغن افتابگردان : 4/3 تا 1 فنجان
شیر : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : 8 عدد
نمک : مقداری
فلفل قرمز چیلی : 2 عدد خرد شده و بدون دانه
سس قرمز تند : مقداری
سبزی معطر مانند گشنیز : مقداری خرد شده

شیر، تخم مرغ، پیاز خرد شده ( نصف مقدار )، آب لیموی تازه ( نصف مقدار )، گوجه فرنگی ( نصف مقدار )، روغن آفتابگردان، سس قرمز تند و فلفل قرمز چیلی را درون مخلوط کن کاملا میکس کنید.
مقداری نمک به آن اضافه کنید

سیب زمینی ها خلالی خرد شده را درون آب خیس کرده و درون روغن کاملا سرخ کنید
هات داگ ها را از وسط به دو نیم کرده و بالای هر کدام را یک برش +  مانند بزنید.
هات داگ ها را مانند سیب زمینی ها درون روغن سرخ کنید.

سس آماده شده را درون لیوان ها بریزید.
سیب زمینی های سرخ شده را درون لیوان ها کاملا درون سس قرار دهید
هات داگ ها را روی سیب زمینی ها قرار دهید

آبلیموی تازه، نصف پیازها و گوجه فرنگی های باقی مانده، را با هم مخلوط کنید. مقداری سبزی های معطر مانند گشنیز خرد شده را روی مخلوط گوجه و پیاز ریخته و با کمی نمک طعم دار کنید.
این مخلوط را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

ماهرخ هستم 

سیب زمینی تنوری با سیر و پارمزان :

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ چهار عدد، روغن زیتون یا مایع چهار ق غذاخوری، نمک ، پودر سیر یک و نیم ق چایخوری، آویشن یک ق چایخوری، پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان

طرز تهیه:

فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید و ته سینی فرتون رو اگه تفلونه کمی چرب کنید و اگه نیست کاغذ روغنی بندازید .سیب زمینیها رو خوب بشورید و مثل عکس برش بزنید (با پوست) و توی یک کاسه بریزید.روغن رو به سیب زمینیها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.آویشن، پودر سیر و نمک رو مخلوط و به همه جای سیب زمینی بزنید و بعد پنیر رو بهشون اضافه کنید.حالا سیب زمینیهارو در یک ردیف توی سینی بچینید (روی هم نباشن تا خوب برشته بشن).قسمت پوست دار باید پایین باشه.

سینی رو برای نیم ساعت داخل فر بزارید تا سیب زمینی و پنیر برشته بشه (خودتون زمان پخت رو چک کنید).

ماهرخ هستم 

سیب زمینی تنوری پنیری :

فر را روشن کرده، با حرارت دویست و ده درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. 
ظرف مخصوص فر را با 1 قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید. 
پنیر پارمیسان ، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. 
سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند. 
مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و پانزده تا بیست دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و دوباره پانزده تا بیست دقیقه دیگر در فر بگذاریدتا برشته شود . 
بعد با مقداری جعفری ساتوری شده و در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.

ماهرخ هستم 

پای سیب زمینی :

۴ تا سیب زمینی رو‌ پوست بکنید و بذارید ابپز بشه،به وسیله ی گوشتکوب کاملا له کنید و بهش آرد گندم،پنیر پارمسان)نصف لیوان)نمک و فلفل سیاه و یه تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید(آرد رو انقدری بریزید که سیب زمینی به دست نچسبه)
قالب کمربندی سایز ۲۰ رو چرب کنید و بعد نصف سیب زمینی رو ته قالب بریزید و روش رو صاف کنید و بعد پنیر موزارلا وسطش بریزید و روش ژامبون بچینید و دوباره پنیر بریزید و بعد باقی سیب زمینی هارو روش بریزید و روش رو صاف کنید و کنی روغن زیتون روش بریزید و پنیر پارمسان روش بپاشید و توی فر با حرارت ۲۰۰ درجه بذارید تا بپزه

ماهرخ هستم 

کراکت سیب زمینی :

دو تا سه تا سیب زمینی متوسط رو با آب و کمی نمک بپزید.پوست بگیرید و با رنده ریز ،رنده کنید.یدونه تخم مرغ کوچیک،نمک و فلفل و زردچوبه و یک سوم لیوان پنیر پیتزا(میتونید نریزید)اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه(اگه احتمالا تخم مرغ بزرگ بود و مواد شل شد یکی دو ق آرد اضافه کنید)به اندازه نارنگی کوچیک ازش بردارید و توی دست بهش حالت بدید.میتونید وسطش گوشت چرخکرده که با رب و ادویه و پیاز تفت دادید بزارید یا قارچ رو سرخ کنید و وسطش بزارید یا کلا بدون چیزای دیگه،ساده درستش کنید.فقط اگر مواد بینش میذارید خوب جمعش کنید تا موقع سرخ کردن باز نشه.کراکتها رو حدود یک ساعت در یخچال بذارید.

حالا داخل یک ظرف یدونه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا کف کنه.یک ظرف هم آرد سفید و یکی هم پودر سوخاری.کروکتها رو اول در آرد سفید بعد تخم رغ و بعد در آرد یا پودر سوخاری بزنید(تفاوت آرد سوخاری با پودر سوخاری:پودر سوخاری انواع ادویه ها رو داخلش داره ولی آرد سوخاری سادست.بهتره مقداری آرد سوخاری و پودر سوخاری رو باهم ترکیب و استفاده کنید).بهتره برای غلتوندن کروکتها در این سه ظرف از چنگال کمک بگیرید و آروم بغلتونیدشون که شکلشون خراب نشه یا کلا با تکون دادن ظرف اونا رو به مواد آغشته کنید.دوباره حدود نیم تا یک ساعت در یخچال بذارید تا مواد خوب فیکس بشه.در این مرحله حتی میتونید فریزشون کنید و هروقت خواستید سرخ کنید.

حالا روغن رو داغ و کروکتها رو سرخ کنید و داخل صافی یا روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه.
این غذا رو گرم و تازه سرو کنید چون بمونه رویش نرم میشه.

برای مهمونی میتونید درستشون کنید و داخل یخچال در ظرف دردار نگه دارید و قبل از سِرو سرخ کنید تا تازه و خوشمزه باشن.
به دلخواه میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید.

ماهرخ هستم 

سالاد زمستونی که بیس اون سیب زمینی هست:

سیب زمینی پخته و خرد شده

لبو پخته و خرد شده

کاهو خرد شده

تخم مرغ پخته (خرد یا رنده شود)

لوبیا چیتی پخته شده

زیتون حلقه ای (اختیاری)

چاشنی سالاد:

سرکه سیب

نمک و فلفل

روغن زیتون

آویشن

(من کمی سس هزار جزیره که با ماست رقیق شده بود هم ریختم)

ماهرخ هستم