2777
2789
عنوان

انواع غذا با سیب زمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 48 پست

انواع مختلف داره...........با شیر و کره ......با ماست و کره.......با تخم مرغ.......ولی فکر کنم شما پوره مجلسی منظورتونه.......اونایی که با قیف میریزن....

مواد لازم:

سیب زمینی 700 گرم

لیموترش 1 عدد

کره‌ی کم چرب 30 گرم

شیر کم چرب 25 سی سی

خامه‌ی کم چرب 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

جوز هندی به میزان لازم

طرز تهیه:

* سیب زمینی‌ها را پوست بکنید. بشویید و بعد به چهار قسمت تقسیم کرده و به مدت بیست دقیقه آب پز کنید.

* سپس سیب زمینی‌های آب پز شده را له کنید.

* در ظرف دیگری شیر را داغ کرده و به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید.

* سپس کره، آب لیموترش و خامه‌ی کم چرب رژیمی را به آن اضافه کنید.

* به میزان کافی نمک، فلفل و جوز هندی به پوره بزنید و میل کنید.

ماهرخ هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم سیب زمینی سوخاری درست کردید یا نه

ولی اونم خوشمزه میشه

سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنید. هر نصفه رو به شکل پره های پرتقال میبرید حدود 8 دقیقه توی آب و کمی نمک میپزید و بعد آبکش میکنید صبر میکنید خنک که شد توی مخلوط تخم مرغ و شیر میغلطونید و بعد میزنید توی پودر سوخاری که بهش ادویه هم زدید.....مثل آویشن و فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر و کمی زرچوبه. بعد میذارید یک ساعت توی یخچال بمونه و بعد توی روغن داغ سرخش میکنید

در مورد تمام سوخاری ها باید حواسمون باشه وقتی تعداد زیادی از تیکه های سوخاری رو میریزیم توی روغن باعث میشه دمای روغن پایین میاد هم دیر سرخ میشه هم مقدار زیادی روغن جذب میکنه هم احتمال پاشیده شدن پودر سوخاری بالا میره.

ماهرخ هستم 

پیتزای سیب زمینی درست کردم...

منتها من این جوری درست کردم:

اول سیب زمینی هامو مثه وقتی که میخوام واسه ته دیگ درست کنم برش دادمو سرخ کردم...

منتها فقط به اندازه ای که کف ظرف پیرکسم بچینم...

بعد یه مقدار دیگه سیب زمینی رو هم نگینی خرد کردمو سرخ کردم...

قارچ و سوسیس و فلفل دلمه ای هم ریز کردم...

اول سیب زمینی های ته دیگیمو که از قبل سرخ کرده بودم توی ظرفم چیدم...بعد روش سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی های نگینی شده...

توی هرمرحله هم مقدار زیاد پنیرپیتزا...

توی هرمرحله هم ادویه جات فراوون...اویشن...فلفل قرمز...شوید خشک...

بعدم که حدودا یک ساعت توی فر پخت...

من هیچ کدوم از موادمو به غیر از سیب زمینی سرخ نکردم واسه همین طعم جدیدی داشت

ماهرخ هستم 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مخصوص به همراه نکات مهم

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر:

سیب زمینی آبپز……………………….۶۰۰ گرم

تخم مرغ……………………………….۱ عدد

نمک،فلفل،زردچوبه ……………………به میزان لازم

مواد لازم برای داخل کتلت :

گوشت چرخ کرده …………………….۱۵۰ گرم

پیاز …………………………………….۱ عدد

قارچ …………………………………. ۱۵۰ گرم

نمک،فلفل،ادویه ی گوشت …………..به میزان لازم

فلفل دلمه ای ……………………….. نصف عدد کوچک

پنیر پیتزا ……………………………… ۱۰۰ گرم

پودر سوخاری ………………………… به میزان لازم

روش تهیه :

سیب زمینی آب پزها را پوست کنده و با تخم مرغ ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید و کنار بگذارید…

قارچ را خرد کرده و جداگانه با اندکی روغن و زردچوبه با حرارت بالا تفت دهید.

پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه با اندکی روغن و زردچوبه تفت داده و سرخ کنید . وقتی پیازها شروع به سرخ شدن کردند گوشت، فلفل دلمه ای و ادویه را به آن اضافه کرده و مجددا تفت دهید . در آخر کار قارچ ها را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده و زیر شعله را خاموش کنید.

حالا از سیب زمینی ها بردارید و کف دستتان پهن کنید،مقداری از مخلوط گوشت را روی سیب زمینی ها گذاشته و اندکی پنیر پیتزا هم روی آن ریخته … دوباره از سیب زمینی ها بردارید و کف دست پهنش کنید و روی مخلوط گوشتتان بگذارید.

حالا کوکو را در پودر سوخاری گذاشته و بعد در روغن سرخ کنید.

ماهرخ هستم 
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مخصوص به همراه نکات مهم مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شک ...

نکات مهم:

کتلت را به هر شکلی که دوست دارید در دستتان شکل داده و فشار دهید تا به هم بچسبد دهید ،ولی مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند.

میتوانید این کوکو را بدون پودر سوخاری نیز تهیه کنید.

بسته به ذائقه میتوانید پنیر پیتز را هم حذف کنید.

هر بار که سیب زمینی را در دستهایتان پهن میکنید ، دستهایتان را نمدار کنید تا مواد به دستهای شما نچسبد.

در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی و یا هر مواد دیگری که تمایل دارید پُر کنید.

در صورتی که این غذا را برای پیک نیکها و سفرها تهیه میکنید ، گوشت را حذف کنید و مقدار قارچ را دوبرابر کنید تا فاسد نشود.

ماهرخ هستم 

#مانتی سیب زمینى با گوشت :

طرز تهیه:

سیب زمینى آبپز رو رنده کرده با نمک وفلفل و جعفرى یا شوید مخلوط کرده وکمى روغ زیتون بزنید و گلوله هایى رو برداشته در ظرف مورد نظر بگذارید و با ته استکان گودش کنید و لبه ها رو شکل دهید تا شکل کاسه شود ، سپس داخل آن را مایه ماکارونى ریخته و دو دقیقه بگذارید در مایکروفر تا گرم شود و بعد روی آن سسى که از ماست وسس مایونز ونمک وفلفل وسبزی خشک تهیه میشود میریزیم و سرو میکنیم.

ماهرخ هستم 

برورث کارتوفل(غذای المانی)

مواد لازم:

پوره ی سیب زمینی

سوسیس

تخم مرغ

پنیر پیتزا

نمک و فلفل

طرز تهیه: سیب زمینی رو بذارین بپذه و بعد به صورت پوره در بیارین. سوسیس هم حلقه حلقه سرخ کنین.

یه ذره پوره رو بذارین کف دستتون یه دونه حلقه سوسیس بذارین روزش یه ذره پنیر پیتزا هم بریزین و بعد یه کم دیگه پوره. بعدش اینو شبیه گوشت قلقلی گردش کنین. که سوسیس از توش معلوم نباشه. بزنین تو تخم مرغ و بعد هم بندازین تو روغن تا سرخ بشه.

غذای خوشمزه ایه.

من یه بار درست کردم چون توش سوسیس و پنیر داره و از بیرون معلوم نیست برای سوپرایز هم خوبه.

ماهرخ هستم 

یه غذای المانی بوروث کارتوفل:

سیب زمینی رو پوره می کنی.

سوسیس هم حلقه حلقه سرخ می کنی.

یه ذره پوره می ذاری کف دستت یه حلقه سوسیس روش، یه ذره پنیر پیتزا دوباره یه کم پوره بعد اینو گرد می کنی شبیه توپک بشه.

توی تخم مرغ میغلتونی بعد سرخ می کنی.

می تونی ارد سوخاری هم بزنی.

خیلی خوشمزه و خوشگله. مخصوصا برای پیش غذا

ماهرخ هستم 

مواد لازم

سیب زمینی!

نمک!

قابلمه!

گاز!

یک قابلمه ترجیحا کهنه رو که تفلونشم رفته و میخوایم بندازیم دور میتونیم به این غذا اختصاص بدیم.........

میذاریمش سر گاز و با نمک به ارتفاع نیم سانت کف قابلمه رو پر میکنیم و زیرش رو روشن میکنیم.

حالا میریم سراغ سیب زمینیا و میشوریمشون........ وقتی تمیز شدن همونجوری میذاریمشون توی قابلمه و درش رو میبندیم و زیرش رو اگر خواستیم متوسط میکنیم اگرم خیلی عجله داریم زیرش رو زیاد میکنیم!

این غذا با دمای متوسط نیم ساعته آمادس و نیازی هم به سر زدن نداره........چون نه آبش کم میشه نه چیزی.......نهایتا یخورده اونجایی که به نمک چسبیده برشته میشه......

این غذا کاملا مزه سیب زمینی لای زغالو میده........

میتونید بعد از پخته شدن از وسط نصفش کنید و با کره و ادویه های مورد علاقتون مثل آویشن و پودر سیر و فلفل نوش جان کنید.......میتونیدم اگر رژیم دارید همونجوری بخوریدش........که خیلی کم کالری محسوب میشه. و 100 گرمش 70 کالری داره.

این طرز طبخ مضرات سیب زمینی رو که چسبنده بودنش به معده و رودس از بین میبره و حالت پودری پیدا میکنه ......اونایی که سیب زمینی پخته رو رنده کردن میدونن سیب زمینی پخته چقدر چسبناک میشه.......

همیشه سعی کنید سیب زمینی رو با یک ادویه گرم مثل گلپر مصرف کنید.......چون خودش طبعش سرده و زیاد خوردنش باعث مریضی هایی مثل آلزایمر و ام اس ....میشه........ و یکی از مهمترین چیزایی که برای این بیمارا توی طب سنتی ممنوع میشه همین سیب زمینیه. خیلی از افراد هم توی آمار در ایران نشون داده شده بخاطر افراط در خوردن همین ماده غذایی خوشمزه به این بیماریها دچار شدن......

پس حتما یا با گلپر یا با فلفل سیاه یا پودر سیر و آویشن...........خلاصه........با ماست و ترشی نخوریم!

ماهرخ هستم 

نام غذا :پوره سیب رمینی خوشمزه

مواد لازم :
سیب زمینی 5 تا 6 عدد متوسط
پیاز 2 تا 3 عدد متوسط
نعناع خشک 3 تا 4 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، و روغن مایع

ابتدا سیب زمینی رو آبپز می کنیم .

سپس اون رو با رنده (رنده می کنیم )یا با گوشت کوب حسابی له می کنیم تا یه دست بشه.
بعدش پیازها رو نگینی خورد می کنیم و تو روغن تفت می دهیم و زمانی که حسابی تفت خورد (نعناع ، نمک ، فلفل و زرد چوبه رو به پیاز داغ اضافه می کنیم.

زمانی که پیاز داغ ما برای پوره آماده شد به سیب زمینی که از قبل آماده کردیم اضافه می کنیم

بعدش پیاز داغ رو با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم . به همین راحتی یه غذای سالم و سریع رو آماده می کنیم .

ماهرخ هستم 

کتلت سیب زمینی و قارچ

سیب زمینی

قارچ اسلایس شده

ذرت

هویج رنده شده (نیاز به پختن نداره)

جعفری

نمک و فلفل

سیب زمینی را پخته و رنده می کنیم

بعد قارچ ذرت هویچ و جعفری نمک وفلفل رو اضافه میکنیم

بعدشم تو روغت سرخ می کنیم

نتیجه

نور بده نسوختن

این غذا نیاز به پیاز و تخم مرغ و ارد نداره

فقط وقتی می زارید تو ماهیتابه باید حتما صبر کنید 1 سمتش کامل سرخ بشه بعد اون سمتشو سورخ کنید

اگه از قارچ و ذرت فریزری استفاده میکنید حتما باید یخش ابشده باشه و اب توش نباشه

می تونید فلفل دلمه رو حلقه کنید و تو روغن بزارید و 1 قاشق از مواد رو بریزید توی فلفل

ماهرخ هستم 

من سیب زمینی هامو اینطوری سرخ میکنم.اول خرد میکنم بعد تو قابلمه ابسرد میریزمشون میذارم رو حرارت به محض جوش امدن اب-سیب زمینی ها رو ابکش میکنم زیر اب سرد یا همان حمام گرم و سرد تا به سیب زمینی ها شوک وارد شه.قابلمه رو رو حرارت گرم میکنم روغن میریزم داغ که شد سیب زمینی ها رو میریزم توش.هم نمیزنم چون سیب زمینی ها نرم شدن فقط یکی دوبار قابلمه رو تکون میدم و روغن هم باید روی سیب زمینی ها رو بپوشونه. روغن که سرد شد تو شیشه جدا میریزم و تا4بار ازش استفاده میکنم

ماهرخ هستم 
2790
2778
2791
2779
2792