2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا زیر شش ماه  آیا توی اطرافیانتون هم دیدین زود باردار بشن

اره یکی از فامیلامون پسرش ۴ ماهه بود حامله شد سزارینی بود منم خودم پسرم یکساله شد حامله شدم سزارینی ام

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

اره یکی از فامیلامون پسرش ۴ ماهه بود حامله شد سزارینی بود منم خودم پسرم یکساله شد حامله شدم سزارینی ...

مشکلی نداشتین از لحاظ بخیه اینا آخه میگن بخیه باز میشه اینا میترسم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

مشکلی نداشتین از لحاظ بخیه اینا آخه میگن بخیه باز میشه اینا میترسم

ن بابا اون فامیلمون راحت زایمان کرد بستگی به بدنت داره به دست دکترت منکه هنو زایمان نکردم ولی ۴ ماهمه خداروشکر مشکلی ام ندارم

ن بابا اون فامیلمون راحت زایمان کرد بستگی به بدنت داره به دست دکترت منکه هنو زایمان نکردم ولی ۴ ماهم ...

عزیزم من یکم توپولم خب شکمم یه کمی چربه نه خیلی زیاد آیا فامیلتون هم مثل منه یا لاغر من چند کیلو میشه

عزیزم من یکم توپولم خب شکمم یه کمی چربه نه خیلی زیاد آیا فامیلتون هم مثل منه یا لاغر من چند کیلو میش ...

ن قدش بلنده چاقه ولی ۸۰ کیلو هس به هرحال هنوز باد زایمان اولش نخوابید ک حامله شد

عزیزم باید یکم صبر کنی بدنت قوت بگیره بعد اقدام کن بدنت رو داغون نکن. میتونی از طب سنتی هم کمک بگیری.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
ن قدش بلنده چاقه ولی ۸۰ کیلو هس به هرحال هنوز باد زایمان اولش نخوابید ک حامله شد

ازتون سوال داشتم یکی میگه بهم شکمت کوچیکه یعنی فاصله شکمت کوچیکه از پایین تا سر معده میگه شاید بچه جا نشده مرده راست این حرفااا