2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 70 پست
واقعا اگه از اینکه بهشون چیزی میدی به خودتون فشار نمیاد چه اشکالی داره برای خودتون هم برکت میاد فک ک ...

باور کن خیلی وقتا شوهرم چیزای تنقلاتی و میوه میخره واسه اونام میبره منم هیچی نمیگم...ولی اینکه خودشون بیان بگن فلان چیزو بده و فلان چیزم تموم شده خیلی بده

....مامان من نشسته با کلی کمر درد واسه من لوبیاسبز خریده و خورد کرده و اورده....بعد همش رفت تو شکم مادر شوهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میپرسه میوه دارین یا نه...بعدم میگه یکمشو برا من بیارین بهم مهمون رسیده

بگید میوه نداشتیم اینم مامانم اورده ولی عیب نداره شما میخوای ببر ..حالا نمیخوریم میوه تا بخریم 

مادرشوهرمنم همینجوریه اتفاقا منم مامانم بهمون کمک میداد اما مادرشوهرم ازمون میگرفت منم بعد یه مدت تصمیم گرفتم منم هرچی لازم دارم ازشون بگیرم اینقدر ازشون گرفتم که دیگه نه ازم خواست نه من ازش خواستم

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

بگید میوه نداشتیم اینم مامانم اورده ولی عیب نداره شما میخوای ببر ..حالا نمیخوریم میوه تا بخریم 

به حرفت فکر میکنم....شاید ایده مناسبی باشه که بگم مامانم اینا اوردن

باور کن خیلی وقتا شوهرم چیزای تنقلاتی و میوه میخره واسه اونام میبره منم هیچی نمیگم...ولی اینکه خودشو ...

نه دیگه مقصرید کسی تو فریزر شما رو نگاه نمیکنه سوهرتون هم میخواد چیزی بخره خوب بخره بده بهشون وسایل خونه و مادرتون مال خود شماست میتونید ندید و مال پسرشون نیس درضمن این کار با توجه به اینکه دارن زشته و تایمی داره مثلا تاکی ؟تک پسرن ؟پدرهمسرتون باید بگه که زشته نرو

آخه اگه بگم نداریم که دروغ میشه... 😓

خب از نظر من اشکال نداره اونا هم دارن سواستفاده میکنن اگه خیلی مقیدی که پس باید به جون بری رفتارشون رو

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

چنبار بگو‌ نداریم

ادم چیزی که خودش نیاز داره رو نمیده ب کسی 

خواهرشوهر من چند رپز پیش زنگ زد به شوعرم جفت فلان چیز رو دارید 

شوعرم کفت بزار نگاه کنم ببینم داریم

منم اجازه ندادم بده گفتو چون اون برای سلامتی خودم لازم و. خواهرت از لحاظ مالی توشرایط بهتری از من قرار داره میتونه بره بخره 

شوهرم اولش بهش برخورد اما منم اهمیت ندادم بعد یک ساعت خودش نرم شد 

والا ادم حرف منطقی میزنه تواین گرونی بقالی نیستیم که یه چیزی رو‌بدیم بعد بریم برا خودمون دوباره بخریم طرف باید شعور داشته باشه نخواد حالا که شعور نداره باید گفت نه نداریم خیلی راحت 

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺
بگم یکم داریم میگه طوری نیس همونو بده

عجب😕بیخیال حالا که شوهرت میره میخره بذار بده بهشون، یا مثلا میتونی یبار مادرشوهرت چیزی خواست بهش بده بعد که شوهرت خسته اومد خونه ساعت مثلا ده شب بگو فلان چیز نداریم برو بخر مادرت اومد برد شایدم اینجوری سختش شد گفت دیگه نده😧والا همین به ذهنم می رسه فقط

به خاطر دو قلم جنس و مقداری میوه کدورت و ناراحتی پیش نیار شما که داری زورکی وبا نارضایتی میدی بگو ند ...

اون دوروغ بهتره از این ناراحتی و بیانش تو تاپیک اگه تاپیک زدی نظر بقیه رو بپرسی تنها راهشه بگی ندارم راه دیگه نداری نمیتونی رک بگی ندیم پس گزینه جز ندارم نیست

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار