2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 70 پست

اگه وضعتون خوب نیست یا معمولیه شوهرت چطور براشون خرید میکنه!

نزار مادرت بهت کمکی بکنه بره جیب اونا برای خودت پس انداز کن طلا بخر

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زور بشینم بخورم....😂😂😂

اره من انقدر دارم حرص میخورم بجات

شوهرت تک فرزنده؟

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
اگه وضعتون خوب نیست یا معمولیه شوهرت چطور براشون خرید میکنه! نزار مادرت بهت کمکی بکنه بره جیب اونا ...

خرید برای اونا رو معمولا خودشون پولش رو میدن...وقتایی هم که نمیدن...دیگه کاری نمیشه کرد...زشته بهشون بگیم پولشو بدین...

با همسرت صحبت کن واقعا کارش درست نیست اگه میلیونر بود 1چیز حالا برای اونام خرج میکرد ولی با این شرایطا سخته

اره من انقدر دارم حرص میخورم بجات شوهرت تک فرزنده؟

نه یه داداشم داره...

حالا عزیزم اوقات خودتو خراب نکن...

خودم از اعصاب خوردی اومدم یه تاپیک بزنم یکم حرف بزنیم...

با همسرت صحبت کن واقعا کارش درست نیست اگه میلیونر بود 1چیز حالا برای اونام خرج میکرد ولی با این شرای ...

قبول نمیکنه...میگه چیزی که داریم رو باید بهشون بدیم...

خریدم که بکنه براشون میگه زشته بشون بگم پولشو بدین

نه یه داداشم داره... حالا عزیزم اوقات خودتو خراب نکن... خودم از اعصاب خوردی اومدم یه تاپیک بزنم یک ...

نه بابا اشکال نداره قربونت خیلی حرف زدم فکر کنم