2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 70 پست
بگم یکم داریم میگه طوری نیس همونو بده

از اونجا برید راحت بشید

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر مادرت که اینقدر از نظر مالی هواتو دارن حالا که داشتن براتون خونه میخریدن چرا طبقه پایین خونه ماد ...

مامانم اینا هم خیلی اوکی نیستن از لحاظ مالی ولی کمکمون میکنن...بعدشم ما که طبقه پایین خونه مادرشوهرمو که نخریدیم که!

پول نیس خواهرم!

من لجم گرفته زن عموم طبقه بالا مامانمه همینجور میگه اینو بده اونو بده همسرت نیست بگو ندارم به مادرش ولی اگه میره خبر میده به همسرت ندادی بحثش جداست و اکثر مردا خبر دارن تو خونه چی هست و نیست تقریبا فقط بگو ندارم

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
مامانم اینا هم خیلی اوکی نیستن از لحاظ مالی ولی کمکمون میکنن...بعدشم ما که طبقه پایین خونه مادرشوهرم ...

خوب اون بنده خدا خونه داده به شما چیزی نمیگه، حالا شما دو کیلو سیب و گلابی دادی بهش اومدی اینجا اعلام عمومی کردی

خوب اون بنده خدا خونه داده به شما چیزی نمیگه، حالا شما دو کیلو سیب و گلابی دادی بهش اومدی اینجا اعلا ...

اصلا درک نمیکنی حرف منو...و حال منو....

خونه داده ولی خودمون کلی خرجش کردیم...

بعدم من که گفتم ما خودمون خیلی وقتا بهشون از چیزایی که میخریم میدیم...ولی این رفتارشون اعصاب خورد کن هس که فک میکنن ما بقالی هستیم

اصلا درک نمیکنی حرف منو...و حال منو.... خونه داده ولی خودمون کلی خرجش کردیم... بعدم من که گفتم ما ...

الان امشب داداشم خونمون هس، بعد مادرشوهرم به شوهرم گفت میوه دارین؟ما مهمون داریم...شوهرمم برداشت میوه ها رو برد واسه مامانش...با اینکه فقط همون یه بشقاب رو داشتیم

من لجم گرفته زن عموم طبقه بالا مامانمه همینجور میگه اینو بده اونو بده همسرت نیست بگو ندارم به مادرش ...

نمیشه بگم نداریم...چون بعد به شوهرم میگه که فلان چیزو برام بخر، به زنتم که گفتم گفت نداریم...بعدشم شوهرم میگه ما این چیزو داشتیم!

دوباره یه دفعه مامانم کلی زحمت کشیده برامون سبزی خوردن اورده بود، بعدش مادرشوهرم به شوهرم گفته سبزی دارین؟ ما مهمون داریم میخوایم سر سفره شام بذاریم...

شوهرمم گفته آره و بعدم بهشون داده

نمیشه بگم نداریم...چون بعد به شوهرم میگه که فلان چیزو برام بخر، به زنتم که گفتم گفت نداریم...بعدشم ش ...

وا پس چی کنیم وقتی جوابتو میدونی که باید بدی الان من متوجه نشدم چرا تاپیک زدی وقتی جوابتو داری

وا پس چی کنیم وقتی جوابتو میدونی که باید بدی الان من متوجه نشدم چرا تاپیک زدی وقتی جوابتو داری

جوابمو نمیدونم...😭

اعصابم خورده که انقدر در برابرشون انعطاف نشون میدم...

باید به شوهرم بگم که یه کاریش بکنه  ...

ولی فکر نکنم بره باهاشون حرف بزنه😭

جوابمو نمیدونم...😭 اعصابم خورده که انقدر در برابرشون انعطاف نشون میدم... باید به شوهرم بگم که یه ...

ادم لجش میگیره خب حق داری با همین گرونی میوه میشه پس انداز کرد 

خودت به زور بخور تموم بشه بگو ندارم که به شوهرتم بگی نیست