2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 70 پست

شما بگو ندارم حتی اگه اون چیزو ببینه و بفهمه هم دارین از عمد بگو نه ببخشید ندارم اگه گف دیدم داری بگو خیلی کمه اونم خودم لازم دارم الان مردم تو مایحتاج خودشون موندن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب شوهرت بگو ک خوشت نمیاد ارین کارش

شوهرم اصلا رو نداره که بخواد بشون بگو...اصلا خودمم میترسم که به شوهرم بگم...چون خیلی رو احترام و اینا به خونواده ش حساسه

اگه نداره و پسرش دستش به دهنش میرسه چه عیبی داره هم وظیفه هست هم انسان دوستانه اگرداره که هیچ اگرم ش ...

دستشون به دهنشون میرسه...

گفتم که ما بدتریم از جهت اقتصادی...

به خاطر دو قلم جنس و مقداری میوه کدورت و ناراحتی پیش نیار شما که داری زورکی وبا نارضایتی میدی بگو ند ...

نه اصلا ناراحتی پیش نمیارم...یعنی اصلا نمیفهمن که من ناراحتم...ولی خب اعصابم از این رفتار خورد میشه

دستشون به دهنشون میرسه... گفتم که ما بدتریم از جهت اقتصادی...

من خودم خیلی به احترام و کمک به بزرگتر قانونمندم 

یه ذره بیشترتوضیح بده ...چه جوری میبره خوراکیارو به چه عنوان چقدر ؟چیا مثلا ؟

من خودم خیلی به احترام و کمک به بزرگتر قانونمندم  یه ذره بیشترتوضیح بده ...چه جوری میبره خوراک ...

میپرسه میوه دارین یا نه...بعدم میگه یکمشو برا من بیارین بهم مهمون رسیده

نه اصلا ناراحتی پیش نمیارم...یعنی اصلا نمیفهمن که من ناراحتم...ولی خب اعصابم از این رفتار خورد میشه

واقعا اگه از اینکه بهشون چیزی میدی به خودتون فشار نمیاد چه اشکالی داره برای خودتون هم برکت میاد فک کن مادر خودت خواسته، حالا خانواده شوهر من همش از شوهرم پول میخوان مال شما که بهتره