2777
2789
عنوان

خاله ی شوهرم

242 بازدید | 34 پست

سلام خانما 

مادرشوهرم یک ماه و نیمه مرده 

چهلمش پنج شنبه ی پیش بود 

یه خاله داره اقام ،خانم خوبیه ،تو این چند سال هر چی مادرشوهرم و خواهر شوهرام بد بودن و بهم تهمت میزدن 

( شوهرم پشتم بود البته) این خالهه هوامون داشت و گاهی اوقات بهشون میگفت تهمت نزنن البته یه دوره بخاطر حرفای خواهرشوهام یخرده تغییر کرده بود که بعدا فهمید اشتباه کرده  

من و اقامم خداییش هواشو داشتیم ادم بی معرفتی نیستم 

پرستار بازنشسته هس و رسم و رسوماتم میدونه 

شوهر من تک پسره و سه تا خواهر داره 

پریروز خالهه امد خونمون برا شوهرم یه پیراهن اورد که از عزا درش بیاره 

بعد هم رفت خونه ی بقیه خواهرا

نمیدونم توقع بیجاییه یا نه ،شماها بهم بگین ،توقع داشتم برا احترامم شده هم برا شوهرم هم برا من بیاره البته اصلا جنبه ی مادیش برام مهم نیس ،یکی اینو بگین 

یکی اینکه خواهرشوهرم با شوهرم قرار گذاشتن برا خالهه هم، یه چی بگیرن ببرن که اونم از عزا در بیارن 

منم حرفی ندارم

ولی به شوهرم گفتم خودتون دو تا کادو رو ببرین من نمیام بعدشم بگین بچه ها درس داشتن نیومد 

بگین این کارم درسته یا نه، بهتره همراهشون برم و به رو خودم نیارم

اینم بگم ما دو تا هیچوقت جایی تنهایی نرفتیم مگه اینکه مجبور شدیم

عزیزدلم در حد احترام ورسم یه لباس براشوهرتون که مادرش فوت شده اورده نیازی نبوده براشماهم بیاره عزادار اصلی شوهرتون بوده به دل نگیر دستشم درد نکنه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی عزیزم ولی من جات بودم با لباس مشکی میرفتم میگفتم‌من هنوز عزا دارم تا هم شرمنده کنم طرفم رو هم حرفمو بزنم بهش

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

اینکه خوبه من بابام فوت کرده بود عمه اش برای همه بچهای فامیل حتی برا خواهرزادهای بابام لباس یا روسری گرفته بود ولی به منو مامانمم چیزی نداد ادم چشمش نیس ولی اون فهم و شعورشون بد قلبمونو شکست 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

[QUOTE=171308248]اینکه خوبه من بابام فوت کرده بود عمه اش برای همه بچهای فامیل حتی برا خواهرزادهای بابام لباس یا عجب ادمی

اگر اینقدر که میگی ازش خوبی دیدی این بار رو ببخش . شاید هواسش نبوده یا یادش رفته .ولی با لباس مشکی برو تا یادش بیوفته .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اگر اینقدر که میگی ازش خوبی دیدی این بار رو ببخش . شاید هواسش نبوده یا یادش رفته .ولی با لباس مشکی ب ...

مثل نظر من آفرین این درسته

اگر اینقدر که میگی ازش خوبی دیدی این بار رو ببخش . شاید هواسش نبوده یا یادش رفته .ولی با لباس مشکی ب ...

بابا چه پر توقع خواهرش مرده صاحب عزا خودش وبچه های خواهرشن در حد رسم یه چیزی هم برده وظیفش که نبوده بنده خدا حالا بیا خوبی کن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
اینکه خوبه من بابام فوت کرده بود عمه اش برای همه بچهای فامیل حتی برا خواهرزادهای بابام لباس یا روسری ...

عجب ادمایی پیدا میشن 

باور کن اگه به هیچکی ندن سنگینترن