2777
2789
عنوان

خاله ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدر شوهرم  فوت کردد مادر شوهرم  برای من و شوهرم لباس خرید منم که اصلا  مشکی  ...

شما کارت اشتباه بوده بخدا عروس من بودی نگات نمیکردم

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
درست میگی عزیزم ولی من جات بودم با لباس مشکی میرفتم میگفتم‌من هنوز عزا دارم تا هم شرمنده کنم طرفم رو ...

رفتار درستی نیست تودت با زبون خودت نقطه ضعف میدی چه کاریه.اصلاا چیز مهمی نیست

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
بابا چه پر توقع خواهرش مرده صاحب عزا خودش وبچه های خواهرشن در حد رسم یه چیزی هم برده وظیفش که نبوده ...

بیشتر بحث احترامه والا در اصل ایشون میتونست همه رو از عزا در بیاره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بابا چه پر توقع خواهرش مرده صاحب عزا خودش وبچه های خواهرشن در حد رسم یه چیزی هم برده وظیفش که نبوده ...

پرتوقع نیستم فقط میخواستم بدونم حسم اشتباه میکنه یا نه 

مرسی بابت نظرت 😘

بیشتر بحث احترامه والا در اصل ایشون میتونست همه رو از عزا در بیاره 

بازم نظر من همونه احترامی گذاشته لباسی هم خریده وظیفش نبوده

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
بازم نظر من همونه احترامی گذاشته لباسی هم خریده وظیفش نبوده

نظرتون محترمه . دیدگاهها متفاوته گلم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
پرتوقع نیستم فقط میخواستم بدونم حسم اشتباه میکنه یا نه  مرسی بابت نظرت 😘

قصد توهین نداشتم کلی گفتم به نظر من که حستون اشتباهه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

[QUOTE=171309109]اخه دل بچه هام میگرفت دل شوهرم 😭😭گناه داشتن[/QUOTعزیزم احترامی که باید میذاشتی حداقل جلو شوهرت وقتی از کار میومد ولی بخدا من عروسم اینطور کنه پیش خودم میگم منتظر مرگ ماست و براش مهم نیست بمیریم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید