2777
2789
عنوان

دردسرای مجردی

1 بازدید | 41 پست

کی میگه مجردی خوبه از یه سن به بعد ،میشی سربار

الان من تو شرایطی هستم که شدم کوزت در خانه

همه کار میکنم،این زنداداش بدجنس من ،خودش میترسه یه لقمه نون از مال برادرم به خانواده شوهرش بده

خونش میریم ،یه گوشی گرقته دستش اره با دوستم میحرفم ،میره نمیاد منم زیاد نمیرم مگ اینکه بچها مریض باشن برم سربزنم ،سالی سرجمع ۴،۵بار بیشتر نمیرم خونشون.

خونه ما میان میخکوب میشه رو زمین لش میکنه ،منو مامانم غذا بپزیم ،یه بار دوبار،حس میکنم احمقم جلو این دولا راست میشم،به بچهای داداشم برسم به بابام برسم به مامانم برسم مریض بشن خدای نکرده من سکته میزنم ،خداشاهده بابام مریض بود نیمه شب میرفتم بهش سرزدم ببینم چطوره.

اینا هیچی بابام مهمون میاد باید رسیدگی کنم نرم بشینم ناراحتم میشن مهمونا

بابامم مراعات نمیکنه هز روز دوستاشومیاره،دهنم سرویسه این یه گوشه از حرفامه.مجردی خوب نیس سرکارم نمیتونم برم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هات موافقم کاملا ... ولی خب بذار بابات دوستاش رو بیاره شاید اون ها هم پسر مجرد داشته باشن یک فایده ای داشته باشه ، رفت آمد خوبهدباشه ما همونم نداریم متاسفانه من تو قهقرام حقیقتش

مشکلت همون تیکه آخره...اگه بتونی شاغل شی میتونی مستقل شی من کلا شهر محل زندگیم تغییر دادم و کلا سوا ...

حتما شما شعلت خوبه و اگر نه با این حقوق های چندرغازکه تا نصف ماه هم نمیرسه نمیشه هیچ کاری کرد

منم لنگه خودتم

۱۱ ساله شدم بچه آخری ، موندم

همه کارها از سیر تا پیاز با منه

بجز خرید خونه

تو خوبه دوستای بابات میان، ممکنه به روزی یکی از خونواده های دوستای بابات برا پسر مجرد خودشون با اطرافیانشون بیان خواستگاریت، من هر کی میاد فقط خونواده خودم هستن یه لشکر بدرد نخور که خیرشون بهم نرسیده بجز ضرر و مزاحمت باعث شدن از همه چی جا بمونم

انشالله خدا دری برا ما هم باز کنه

حتما شما شعلت خوبه و اگر نه با این حقوق های چندرغازکه تا نصف ماه هم نمیرسه نمیشه هیچ کاری کرد

پرستارم عزیزم...لاکچری و شاهانه زندگی نمیکنم ولی از۲۳سالگی زدم بیرون از خونه