2777
2789
عنوان

چیکار کنم واسه نماز صبح بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 33 پست
واقعا با خوندن نماز ارام شدم من همیشه پر از استرس بودم  و بیشترین لذتی که میبریم زمانی که با ش ...

خدا با نماز به قلبتون ارامش وصفا داده

این یک خاصیت از نمازه فقط

مهمترش تو اخرتتون هست که دست خالی

وشرمنده وبدبخت خدا نکرده نیستید

وبهشت پر نعمتش رو خدا ارزانی خودت وهمسرت

کنه ان شا الله....

لابد یک کاری کردی که خدا هدایتت کرده

با همین فرمون برین جلو عاقبت بخیر شید

در دنیا واخرت

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
یادمه یه بار یه اردوی جهادی رفته بودیم شب اول خواب موندیم یکی از دوستام پیشنهاد کرد واسه نماز صبح یه ...

قلبی که به طور واقعی یاد خدا توش هست

پر از ارامش هست...

تنش واسترس به ته خط رسیدن برای

بنده واقعی خدا معنی نداره...

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اون دعای معراجی که میگم اینه تصور کنین آلارم بذارید صبح انقدر معنویتش بالاست اصلا نمیشه بیدار نشد البته این تصویریشه.

https://www.aparat.com/v/eqLcP/quot%3B%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%D9%84%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86_%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D8%AC%26quot

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀