ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بسم الله الرحمن الرحیم. تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
اره اصلا قبلا نماز نمیخوندم ولی اعتقاداتم رو داشتم ولی الان 6 ماه نماز هامو میخونم و واقعا ارامش گرف ...
چون شیطون از دورت با نماز وذکر واجب خدا دور شده ارامش گرفتی....
شیطان استرس زا و وحشت اوره
وپر از وسوسه
بسم الله الرحمن الرحیم. تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
حاجب چادر اینا نه ولی لباس بد یا بذن نما نمیپوشم با اینکه کاملا خانواده ازادی هستیم
روز هم نمیتونم بگیرم
ولی اعتقاد زیاد دارم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چون شیطون از دورت با نماز وذکر واجب خدا دور شده ارامش گرفتی.... شیطان استرس زا و وحشت اوره وپر از ...
واقعا با خوندن نماز ارام شدم من همیشه پر از استرس بودم
و بیشترین لذتی که میبریم زمانی که با شوهرم با هم نواز میخونیم اون همیشه نماز میخوند و روزه میگیره
این روزا تو مغازه نماز نمیخونه بیاد با هم بخونیم خیلی لذت بخش هس برام
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یادمه یه بار یه اردوی جهادی رفته بودیم شب اول خواب موندیم یکی از دوستام پیشنهاد کرد واسه نماز صبح یه تیکه از دعای معراجو بذاریم واسه آلارم یادمه همون کسی که دعای عهدو قشنگ خونده بود الان اسمش یادم نیست اون خونده بود یه فازی میداد با صدای دعای معراجش پا میشدیم انگار از طرف خدا یکی مامور شده مارو بیدار کمه خیلی حس معنویتش بالا بود من که یادمه درجا پا میشدم یادش بخیر
خوب یادم انداختی اسی باید اون دعای معراجو بگردم پیدا کنم واسه آلارم بذارم.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔