2777
2789
عنوان

کیک خیس من😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 78 پست
اهان.... نه من سس جداگانه درس میکنم

اره. با اون روش هم یه دفعه درست کردم ولی چون تنبلم با این روش راحتتره برام. اونجوری جدا دوباره باید سسشو درست کنم حال ندارم.😂😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
عزیزم ۴تا تخم مرغ....روبا ۱لیوان شکر و وانیل ۵ دقیقه زدم بهش ۱لیوان شیر و نصف لیوان روغن زدم ۲دقیه م ...

اها ممنون وقتی پخت ریختی روش?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامسلمونا😢 

آخرین کیکی ک پختم یلدا بوده کیک خیس پرتقالی با خامه و شکلات آب شده ی آلبالو 

https://uupload.ir/files/lqjv_۲۰۲۰۱۲۲۰_۱۷۲۲۱۳-1.jpg

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
نامسلمونا😢   آخرین کیکی ک پختم یلدا بوده کیک خیس پرتقالی با خامه و شکلات آب شده ی آلبالو ...

منم ۴تا پخته بودم یلدا کیک هندونه بفرستم😂😂😊

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
منم ۴تا پخته بودم یلدا کیک هندونه بفرستم😂😂😊

بفرست من رنگ نداشتم واسه کیک هندونه دیگه با هرچی تو خونه بود درست کردم دلم خواست کیک 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
بفرست من رنگ نداشتم واسه کیک هندونه دیگه با هرچی تو خونه بود درست کردم دلم خواست کیک 😭😭😭😭😭😭😭 ...

https://uupload.ir/files/bd4_۲۰۲۰۱۲۱۹_۲۱۳۱۵۱.jpg

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘