2777
2789
عنوان

یکی نبود جواب این سوال رو بدونه؟😐

223 بازدید | 42 پست

خانم ها من به دخترم شیرخشک کمکی میدم مثلا شب موقع خواب ۱۲۰ میل حالا میخوام بدونم موقعی که شیر خودمم میخوره اینقدر شیر تخلیه میشه؟ خب اینطوری که بدن مامان میپوکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه میگفتم شاید به زور نصف استکان بشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره منم میخام بدونم اخه باردارم و 5 ماهه و تصمیم دارم به بچه م شیر خشک بدم چون خودم ضعیف هستم. فردایی بدنم و جونم از دستم بره شوهرم منو نگه میداره ن والا شوهرم جان سالم ادمو میخاد. هر چند بخاطر پول شیر خشک اصلا راضی نمیشه . میخام بدونم چیکار کنم شیر نداشته باشم از اول 

پسر من10ماهشه منم60میدم بزورمیخوره

اره درصورتی که اولا خیلی خوب میخورد شصدتارو میخورد

البته رفلاکس داره الان منم همش فک میکنم دائم گشنشه 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستد                نه طالبش😏