2777
2789
عنوان

یکی نبود جواب این سوال رو بدونه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست
منکه میگفتم شاید به زور نصف استکان بشه

میدونی دقیقا منم به این فکر میکنم میگم وقتی ۱۲۰ تا میخوره سیر میشه خب موقعی هم که سینه میخوره سیر میشع که ول میکنه دیگه پس میشه همون قدر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم میخام بدونم اخه باردارم و 5 ماهه و تصمیم دارم به بچه م شیر خشک بدم چون خودم ضعیف هستم. فردای ...

والا من شدم پوستو استخوان با اون وجود هم دلم نمیاد شیر خودمو بهش ندم گناه داره

احترام برای کسایی هست که لایقش هستد                نه طالبش😏
منم مث شما هردوشو میدم... ولی من چن بار شیرخودمودوشیدم.. هر کدوم بزود30تاداشت....!! دیگه شمارو نمیدو ...

باید به وزن بچه دقت کنی اگه خوب بود یعنی سیر میشه ولی من میگم اینطوری اگه مامان فقط شیر خودشو بده فقط ضعیف میشه که بعد بارداری که کلی انرژی بدن رفته دوسالم شیردهی 😐

اره درصورتی که اولا خیلی خوب میخورد شصدتارو میخورد البته رفلاکس داره الان منم همش فک میکنم دائم گشن ...

اره اونم اولاش خوب میخورد.. باور کن الان بعضی وقتا میخام گریه کنم.. بزور وقتی میخاد بخابه میدم بهش.. غذاهم باهزار جور ترفند بهش میدم .. اونم رفلاکس داشت اما الان خوبه فقط خیلی بدغذاس.. اگه بخودش باشه اصلا هیجی نمیخوره

اره اونم اولاش خوب میخورد.. باور کن الان بعضی وقتا میخام گریه کنم.. بزور وقتی میخاد بخابه میدم بهش.. ...

دقیقا مثله پسرم من خیلی اذیتم میکنه الان تو خوابم اون یه ذره نمیخوره فقط به زور دارم بهش میدم

دکتر بهش قرص پنتوپرازول داده بهش با استرس میدم همش فک میکنم براش عوارض داره

من سه تا خواهر بزرگتر داشتم که هر کدومشون دو تا 3 تا بچه داشتن، اما من خیلی کم شیر بودم خیلی 

منم همینطورم

هرکاری هم میکنم زیاد نمیشه

چند وقتسه پسر من چهار ماهسه بیستر از شصدتا نمیخوره تازه اونم به زور میخوره

دخترمنم نمیخوره توی بیداری توی خواب میدم کم کم اضافه کردم مثلا شب اول ۳۰ تا بعد ۶۰ تا بعد ۹۰ حالا هم ۱۲۰ اولا دلم نمیومد ولی الان میگم بچم مامان باانرژی میخواد نه فرسوده و خسته از شیردهی

والا من شدم پوستو استخوان با اون وجود هم دلم نمیاد شیر خودمو بهش ندم گناه داره

اخه چرا گناه داره؟؟ مادر میتونه بابت شیری که به بچه میده از پدر بچه پولشو بگیره. بچه برادر من با شیر خشک بزرگ شده خیلی هم زرنگ و باهوش. من فردا بدنم بپوکه اون چی گناه نداره ؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792