خانم ها من به دخترم شیرخشک کمکی میدم مثلا شب موقع خواب ۱۲۰ میل حالا میخوام بدونم موقعی که شیر خودمم میخوره اینقدر شیر تخلیه میشه؟ خب اینطوری که بدن مامان میپوکه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم مث شما هردوشو میدم... ولی من چن بار شیرخودمودوشیدم.. هر کدوم بزود30تاداشت....!! دیگه شمارو نمیدو ...
باید به وزن بچه دقت کنی اگه خوب بود یعنی سیر میشه ولی من میگم اینطوری اگه مامان فقط شیر خودشو بده فقط ضعیف میشه که بعد بارداری که کلی انرژی بدن رفته دوسالم شیردهی 😐
چند وقتسه پسر من چهار ماهسه بیستر از شصدتا نمیخوره تازه اونم به زور میخوره
دخترمنم نمیخوره توی بیداری توی خواب میدم کم کم اضافه کردم مثلا شب اول ۳۰ تا بعد ۶۰ تا بعد ۹۰ حالا هم ۱۲۰ اولا دلم نمیومد ولی الان میگم بچم مامان باانرژی میخواد نه فرسوده و خسته از شیردهی
والا من شدم پوستو استخوان با اون وجود هم دلم نمیاد شیر خودمو بهش ندم گناه داره
اخه چرا گناه داره؟؟ مادر میتونه بابت شیری که به بچه میده از پدر بچه پولشو بگیره. بچه برادر من با شیر خشک بزرگ شده خیلی هم زرنگ و باهوش. من فردا بدنم بپوکه اون چی گناه نداره ؟؟؟