2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 70 پست
تلاشیم کردی برا برگردوندنش؟

چکار کنم وقتی بلاکم؟ قبلا با خانوادش که بحثی پیش میومد از این رفتارا میکرد بعد دوباره بر میگشت ولی اون موقع پیج اینستای همو تلگرام و واتساپ همو داشتیم این دفعه همه رو بلاک کرده

چکار کنم وقتی بلاکم؟ قبلا با خانوادش که بحثی پیش میومد از این رفتارا میکرد بعد دوباره بر میگشت ولی ا ...

منظورم اینه تماسی نگرفتی؟مسیجی چیزی ...مگه همش فضای مجازیه.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم میگه این که بار اولش نیست دوباره برمیگرده ربطی به بلاک نداره اگر واسش مهم نبودی که بلاک نمیکر ...

یعنی اینکه من امروز شمارشو پاک کردم اونم شمارمو پاک کرد براش مهم بودم؟!😑چه فلسفه هایی دارین خداوکیلی

منظورم اینه تماسی نگرفتی؟مسیجی چیزی ...مگه همش فضای مجازیه.

اون روز بهش پیام دادم که بگم پدرمو راضی کردم که بلاک کرد بعد اس ام اس دادم گفت معذرت میخوام خانواده تو که راضی نبودن خانواده منم مخالفت کردن با این که تو میخواستی بری تهران برای زندگی درصورتی که قبلش رابطمون خوب بود میگفت نگران نباش درستش میکنیم خانواده رو راضی میکنیمو....من گفتم من ک خانوادمو راضی کردنم تهران رفتنم فقط پیشنهاد بود بعد دیگه جواب نداد

یعنی اینکه من امروز شمارشو پاک کردم اونم شمارمو پاک کرد براش مهم بودم؟!😑چه فلسفه هایی دارین خداوکیل ...

شمارم هنوز سیوه تو گوشیش خواهرم میگه یعنی این خانوادش که مخالفت کردن بلاک کرده که پیام ندی میخواد از حسش فرار کنه

شمارم هنوز سیوه تو گوشیش خواهرم میگه یعنی این خانوادش که مخالفت کردن بلاک کرده که پیام ندی میخواد از ...

خواهرت بدبختت میکنه با این امیدای واهی دادنشا

پی ام داد دیگ جوابشو ندم؟؟؟

اگه با رابطه ی بی سرانجام و بی سرو ته.که خودتم میدونی هر آنی ممکنه تموم شه مشکلی نداری و فقط میخوای یه سرگرمی و وقت گذرونی باشه جواب بده.اگرم نه که کلا فراموشش کن