2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 70 پست
خودش عجله داشت بیاد خواستگاری من هی میگفتم نه زوده صبر کن ولی خانوادش خیلی روش نفوذ دارن

خب الان باید خوشحال باشی که قبل ازدواج شناختیش که.اینکه پس فردا با این اخلاقش هزارتا مشکل بوجود میاد تو زندگیتون.😑چند سالته؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
اخه قبلام اتفاق افتاده بود تا ۶ماهم پیام نده سر این مسئله ولی خودش برمیگشت تنها تفاوتش با این دفعه ب ...

۶ مااااااه میشستی که این بره دوراشو بزنه فکراشو بکنه باز برگرده؟این مطمئنه اگه یکسالم ولت کنه تو هنوز سرجای خودت منتظرش نشستی.مثه اون لباسی که نمیپوشیمش ولی میزاریمش تو کمد میگیم بالاخره یه روز لازم میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان باید خوشحال باشی که قبل ازدواج شناختیش که.اینکه پس فردا با این اخلاقش هزارتا مشکل بوجود میاد ...

۲۲ سال

ولی جلو خانوادم بی اعتبار شدم یه هفته لب به آب و غذا نزدم که راضی شدن کل فامیل دیگه میدونستن ما میخوایم ازدواج کنبم تو این ۶سال دلم شکسته آبروم رفته اعتبار ندارم پیش خانوادم و هر روز دارم سرزنش میشنوم

کلا فراموش مرسی ازت❤️

خواهش میکنم عزیزم.من کاملا درکت میکنم.آسون نیست،خیلی سخته ممکنه روزا و شبای سختی رو تجربه کنی ولی باید قوی باشی و بدونی خیلی با ارزشی

۶ مااااااه میشستی که این بره دوراشو بزنه فکراشو بکنه باز برگرده؟این مطمئنه اگه یکسالم ولت کنه تو هنو ...

اون موقع گفتم مصمم نیستی تمومش کنیم مثلا قرار بود تموم بشه ولی هیچ کدوم دلمون نمیومد بلاک کنیم و نکردیم بعد ۶ماه گفت من نمیتونم هرچقد خواستم پیام ندم دیدم این موضوع خیلی جدی تر از این حرفاست

۲۲ سال ولی جلو خانوادم بی اعتبار شدم یه هفته لب به آب و غذا نزدم که راضی شدن کل فامیل دیگه میدونستن ...

بابا تو کدوم قرنی زندگی میکنی ...طرف چندین سال ازدواج میکنه با دوتا بچه جدا میشه.یا طرف نامزد میکنه یه سال میبینه بهم نمیخورن بهم میزنه،آبروت رفت یعنی چی...اصلا آبرو ینی چی؟بقیه چه اهمیتی دارن؟بقیه برن به زندگیه خودشون برسن.

اون موقع گفتم مصمم نیستی تمومش کنیم مثلا قرار بود تموم بشه ولی هیچ کدوم دلمون نمیومد بلاک کنیم و نکر ...

من بودم میگفتم برو همونجا که تو این ۶ ماه بودی.

بابا تو کدوم قرنی زندگی میکنی ...طرف چندین سال ازدواج میکنه با دوتا بچه جدا میشه.یا طرف نامزد میکنه ...

خیلی سخته ۶سال زندگیم امید و آرزوهام خراب شد هرجا که پامو میزارم یه خاطره ازش هست هر آهنگی گوش میدم یه خاطره باهاش داریم صداش عکسا و ویسای هرشبش آدم مغروری که تو تماس تصویری از دلتنگی گریه مبکرد.....😢

بهترین کارو کردی اولویت زندگیش نبودی سرگرمیش بودی

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
خیلی سخته ۶سال زندگیم امید و آرزوهام خراب شد هرجا که پامو میزارم یه خاطره ازش هست هر آهنگی گوش میدم ...

ببین عزیزم این چیزایی که میگی ربطی به تایم رابطه نداره.یه رابطم میبینی چند ماهه ولی خیلی عمیقه ...پس خودتو با این چیزا گول نزن.حرف که همه میزنن،باید دید کی مردِ عمله.