2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 70 پست
ببین عزیزم این چیزایی که میگی ربطی به تایم رابطه نداره.یه رابطم میبینی چند ماهه ولی خیلی عمیقه ...پس ...

من داروسازی قبول شدم نرفتم چون اگر میرفتم خانواده باهام میومدن و نمیزاشتن دیگه بیام اینورا نمیزاشتن به هم برسیم من گاهی مینویسم یه رمان نوشتم از عشقمون که بعد بچه هامون بخونن یه نسخشم دست اون بود کلی برنامه های جشن و نامزدی و جهیزیه و....با هم هماهنگ میکردیم حتی انتخاب آهنگ رقصای دونفرمون کلیپای فرمالیته....

این دله لامصب نمیفهمه 

باید بفهمونی بهش اگه باید خودت ارزش قائلی

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بفهمونی بهش اگه باید خودت ارزش قائلی

اره خب وقتی تو شرایطش نیستی گفتن این حرفا راحته.البته من که گذشتم و تمومش کردم ولی برا این دوستی که تازه امشب کات کرده قضیه خیلی سخته.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
من داروسازی قبول شدم نرفتم چون اگر میرفتم خانواده باهام میومدن و نمیزاشتن دیگه بیام اینورا نمیزاشتن ...

بجا این چیزا اگر مثه دوتا انسان بالغ و عاقل راجب مسائل مهم حرف میزدین بهتر نبود؟خب اینا چه کمکی میتونه به رشد رابطه بکنه

اره خب وقتی تو شرایطش نیستی گفتن این حرفا راحته.البته من که گذشتم و تمومش کردم ولی برا این دوستی که ...

نمیگم الان پاشه از خوشحالی برقصه یه مدت طول میکشه تا به حال اولیشه برگرده ولیی اینو بدونه عقل بهتر از دل بهمون میگه چون دل احساسیه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

از اول بهت گفته برای ازدواج نمیخوام تو چطور وابسته شدی چه دلیلی دیدی 

مثلا چه مسئله ای؟

اینکه حرف مادرش چقدر تو زندگیتون میتونه تاثیر بزاره،اینکه چقدر قدرت انتخاب و تحکم رو انتخابش داره؟اینکه چقدر به بقیه اجازه میده تو انتخاباش و زندگیش دخالت کنن و خیلی چیزای دیگه

میگ کلا ازدواج نمیکنم هیچوقت

دروغ میگه دلش پیشت نیست یه نوع بهونه برای فراره