2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 70 پست
من دیگه انقد این چن روز گفتم و اشک ریختم همه کاربرای نی نی سایت فک کنم میشناسن منو😢

تو دیگه چرا؟من که بعد ۹ ماه بهش گفتم برام خاستگار اومده خیلی راااحت گفت هر کار صلاح میدونی بکن.فردا نگی موردامو بخاطرت از دست دادم😑

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیگه چرا؟من که بعد ۹ ماه بهش گفتم برام خاستگار اومده خیلی راااحت گفت هر کار صلاح میدونی بکن.فردا ...

چیکا کردی ک این حرفو زده بگو منم همونکارو کنم 

ولم نمیکنه چسبیده بهم فردا پس فردا میترسم ننشو بفرسته خونمون 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
بعد جالبیش اینجاس من هنوز دلتنگش میشم😑

منم....

ما دخترا خیلی زود دل میبندیم

مثلا این پسره بهم میگفت فلان عکسو ببینم ازت منم میگفتم نه ما ک قرار نیس نامزد کنیم

ببین اینقدر قربون صدقه میرفت ک نمیتونی تصورشو کنی

چرا بی ابرو؟

قرار بود بیاد خواستگاری گفت خانوادمو راضی کردم توام راضی کن نهایت تا عید بیام چقدر التماس کردم یه هفته لب به آب وغذا نزدم تا راضی شدن۶سال کل خانوادم و فامیلا خبر داشتن از جریان ما یه دفعه بی مقدمه از همه جا بلاکم کرد

قبلا مثلا میرفت دوماه پیام نده ها چون تحت تاثیر خانوادش بود اما این بار بدون هیچ حرفی بلاک کرد

من موندم و جوابایی که باید به خانوادم پس بدم آبرویی که پیش فامیل رفت و یه دل شکسته فقط دعا میکنم برگرده

قرار بود بیاد خواستگاری گفت خانوادمو راضی کردم توام راضی کن نهایت تا عید بیام چقدر التماس کردم یه هف ...

عزیزممم

ایشلا هر چی به صلاحته اتفاق بیوفته

تو دیگه چرا؟من که بعد ۹ ماه بهش گفتم برام خاستگار اومده خیلی راااحت گفت هر کار صلاح میدونی بکن.فردا ...

قرار بود بیاد خواستگاری گفت خانوادمو راضی کردم توام راضی کن نهایت تا عید بیام چقدر التماس کردم یه هفته لب به آب وغذا نزدم تا راضی شدن۶سال کل خانوادم و فامیلا خبر داشتن از جریان ما یه دفعه بی مقدمه از همه جا بلاکم کرد

قبلا مثلا میرفت دوماه پیام نده ها چون تحت تاثیر خانوادش بود اما این بار بدون هیچ حرفی بلاک کرد

من موندم و جوابایی که باید به خانوادم پس بدم آبرویی که پیش فامیل رفت و یه دل شکسته فقط دعا میکنم برگرده

چیکا کردی ک این حرفو زده بگو منم همونکارو کنم  ولم نمیکنه چسبیده بهم فردا پس فردا میترسم ننشو ...

من خودمم آدم ازدواجی نیستم و اولین نفر خودم بهش گفتم قصد ازدواج ندارم ولی بالاخره طرف باید یه حس مالکیت به رابطه داشته باشه،همش ازدواج نیس که.بنظرم اصلا با کسی که نمیتونی تصور کنی باهاش ازدواج کنی و واقعا عاشقش نیستی دوست نشو،به خودت لطمه میزنی بعنوان یه دختر.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
من خودمم آدم ازدواجی نیستم و اولین نفر خودم بهش گفتم قصد ازدواج ندارم ولی بالاخره طرف باید یه حس مال ...

همینطوره 

الان چیکار کنم ب چ بهونه یی جدا شم کات کنم؟؟

مث خر موندم تو گل

پشیمونم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97