2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدایا  چقدر دردناک و سخت  خدا به قلبت ارامش بده و تسکین  الان بطور کل شرای ...

خيلي سخت بود خيلييييييييي هرچي بگم كم گفتم من و بابام خيلي سختي كشيديم بعضي وقتا ميگم شايد حكمت طلاقم اين بود كه پيش بابام باشم تو اين شرايط سخت

الان يك ماهه دوباره ازدواج كردم ولي بابامو تنها نميزارم با شوهرم ميخوايم بريم طبقه بالا

میدونی چی اذیتم میکنه  که براش همه کار کردم  از هیچی دریغ نکردم از صفر به همه چی رسوندمش ...

میدونم گلم کاملا درکت میکنم 

مثل خودمی منم مثل تو اشتباه کردم هی گفتم واسه زندگیم ولی ای کاش نمیکردم نخوردم نپوشیدم نگشتم زندگی جمع کردم حالا خوشیاش قسمت یکی دیگه شده اون داره لذت میبره فقط بخدا واگذارشون کردم عزیزم توهم به خدا واگذارش کن دیگه از اشتباه های گذشتت یه درس عبرت بگیر وخودتو بچه ی نازنیتو بردار برو واسه خودت یه اینده ایی بساز بخدا الان تو این زمونه کسایی پیدا میشن که همسر خوب یه پدر خوب واسه فرشته کوچلوت بشن بعضی وقتا از اونی که فکر میکنی بهترند توکلت به خدات باشه عزیزم بازم ببین هرچی به خیر ومصلحتته اون کارو بکن

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
میدونم گلم کاملا درکت میکنم  مثل خودمی منم مثل تو اشتباه کردم هی گفتم واسه زندگیم ولی ای کاش ن ...

فکر اینده دخترم نمیذاره 

وگرنه خودم بریدم 

موندم به خدا موندم که چیکار کنم 

گاهی میگم خودمو بکشم 

گاهی میگم شیر گازو باز کنم خودمو دخترمو بکشم 

دیوانه شدم عقلمو از دست دادم

رفیقم بود 
خيلي سخت بود خيلييييييييي هرچي بگم كم گفتم من و بابام خيلي سختي كشيديم بعضي وقتا ميگم شايد حكمت طلاق ...

همسرتون هم شرایطشون مثل شما بود جدا شدن؟

رفیقم بود 
فکر اینده دخترم نمیذاره  وگرنه خودم بریدم  موندم به خدا موندم که چیکار کنم  گاهی م ...

نه عزیزم چرا اینکارو میکنی خدا نکنه امیدتو از دست نده اونی که باید بمیره اونه نه تو و طفل معصومت 

عزیزم بخدا تو اطرافیانم هستن که طلاق گرفتن چندتا بچه ی قدونیم قد دارند بخدا الان بیا سرزندگیشونو ببین چقدر خوشبختن هیچ وقت تو کارت عجله ایی تصمیم نگیر جونم امیدت به خدات باشه هرچی خیر صلاحته خدا اونو بذاره جلوی راهت 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
من ٣٢ سالمه شوهرم ٣٩

همسنیم پس 

میدونی الان قلبم داره میترکه از این بحثا و اینا یه طرف 

از طرفی دخترم اومد گفت نام نام یعنی گرسنع اش بود گفتم برو به بابات بگو 

هی به اون گفت مخل نداد اومد بمن گفت هی گفتم برو به اون بگو اخه حرصم گرفت که داشتم گریه میکردمم دخترم چسبید به باباش محلم نداد تا کارش افتاد اون سمتم 

بعد باباش گفت نداریم بخواب و با هم رفتن تو اطاق 

دلم سوخت پاشدم غذا گرم کردم اومدم ببرمش دیذم خوابیذه 

بخدا عذاب وجدان داره خفه ام میکنه

رفیقم بود 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز