2777
2789
به خدا من داداشم به پدر مادرم کمک نمیکنه خیلی انتظار زیادیم ندارن حالا ولی دریغ از یه حمایت کوچیک

من نگاهمو به زندگی عوض کردم 

هیچ وابستگی به دنیا ندارم 

آدم مذهبی نیستم ولی اعتقادات خودمو دارم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

زنده وپاینده باشی بانو🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بندازاشغال سرکوچه بدبخت ترهامیان میگردن میبرن

چرا همچین کاری کنم گناه دارن  این کار واقعا انسانی نیست قاطی زباله ها کنم وقتی میتونم خودم جدا بچینم  بعد بگم بیان ببرن 

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
شما افغانستانی هستید

افغان بله

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
ساکن ایران هستید یا افغانستان

هر دو

خوشبحالتون که وطن را هم می بینید منم افغانم الان 22 ساله که وطن را ندیدم

ع پس چرا نمیرین؟؟؟