2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی  چندین  سال بود  ضایعات خونه مونو جمع میکردم مثل بطری نوشابه ربع روغن  پنیر  ظرفای اینارو  یک روز دیدم چندین  کیسه  شده  رفتم در حیاط باز کردم  چندتا از این ضایعاتی جمع کنارو صدا زدم همه بردن😅😅😅😅😅شوهرم میگفت دیونه😂😂😂😂 شدی

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم

کارهای من بزرگ و مهم نیستن , چون توان مالی زیادی ندارم 😞😞😞ولی سعی می کنم کارهای کوچیک رو همیشه تکرار کنم 

غذا دادن به پرنده ها و حیوونا

صدقه روزانه و رسوندنش به نیازمند واقعی 

همیشه چند تا شکلات و خوراکی کوچیک تو کیفم دارم که بدم به بچه های کار

اگه تو محیطی مثل بانک یا بیمارستان یا هر جایی باشم کسی کمکی بخواد حتماً وقت میزارم و انجامش میدم

مواقع اعیاد یا میلاد ائمه و مناسبتها سعی میکنم برای بقیه دلخوشی جزیی ایجاد کنم

رفتگر محلمونو اگه ببینم حتماً براش چایی می برم تا خستگی در کنه

اگه نذری داشته باشم سهم کارگرای ساختمونی اطراف خونمون رو کنار میزارم

اگه کسی بچش تو درس مشکل داشت حتماً باهاش کار می کردم , البته امسال به خاطر کرونا نمی تونم کسی رو بپذیرم

شبهای جمعه و مناسبتها خیلی اموات رو یاد می کنم بسیار رو خودم تاثیر مثبت داره

سعی می کنم از این طور کارای ساده هر روز حداقل یک مورد رو انجام بدم !!!!

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
به به آفرین به شما که انسانی  اما اون دوقلوها به نظرتون حرفش درست بود؟ آخه 2دست دوقلو؟

فدات گلم  نه دروغ نمیگفت غریب بود ماجرای نازاییشو تعریف کرد و گفت بابای بچه ها هم هست بازم من دلم سوخت براش همش میگفت فکر بچه هاش بود .‌

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
مشخصه دلبستگی به مادیات ندارید

قربونت شم 

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
راستی  چندین  سال بود  ضایعات خونه مونو جمع میکردم مثل بطری نوشابه ربع روغن  پنی ...

کلا  همه فقیر ها  نیازمندای شهرمون منو میشناسن  چون خیلی در رفت اومدم بخاطر شغلم  همیشه منو میبینن

چون همو نمیشناسیم عرض میکنم

۹۰ درصد داراییم رو دادم برای بدهی یه فرد ورشکسته در سال ۹۱ 

از همون سال حقوق م ، اصل حقوقم نه مزایا ، میره به حساب اون خانواده

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چون همو نمیشناسیم عرض میکنم ۹۰ درصد داراییم رو دادم برای بدهی یه فرد ورشکسته در سال ۹۱  از هم ...

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱ایول داری به خدا 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

منم خیلی وسع مادیم نمیرسه ولی از خانواده وفامیل هر کی به کمک احتیاج داشته باشه پیشقدم میشم حالا دیگه از شستن ظرف باشه تا زایمان جاری🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سپاس از اظهار لطف شما  مانا باشید

به خدا من داداشم به پدر مادرم کمک نمیکنه خیلی انتظار زیادیم ندارن حالا ولی دریغ از یه حمایت کوچیک