2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوب زیاد کردم . ولی یکی که یادم نمیره و خوبی خاصی هم البته نبود .دم عید تو ی آرایشگاه خیلی شلوغ نوبتمو دادم ب خانمی که دوقلوهای ۶ ماهشو گذهشته بود پیش اون یکی دوقلوهای ۶ سالش . بعدشم که رفتم خونه شوهرم کلی غر زد😂😂

در حق اطرافیانم هم خوبی زیاد کردم هر وقت کمک خواستن دریغ نکردم . بی منت 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
کار خوب زیاد کردم . ولی یکی که یادم نمیره و خوبی خاصی هم البته نبود .دم عید تو ی آرایشگاه خیلی شلوغ ...

به به آفرین به شما که انسانی 

اما اون دوقلوها به نظرتون حرفش درست بود؟ آخه 2دست دوقلو؟ 

واسه  نیازمندای کنار خیابون نوشابه سس ساندویچ خریدم 😅گریه کرد  وقتی دید این کار منو   ...

از یه  اقای که صبح سرددد  روی پل عابرو  پیاده جوراب میفروخت  جوراب خریدم با اینکه  دقیقا یک ساعت قبل  رفتم ماسک بخرم جوراب از مقازه  خریده بودم ولی دیدم کسی خرید نمیکنه  ازش ۳جفت جوراب ازش خریدم اصلا اندازه پامم نیستن

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
واسه  نیازمندای کنار خیابون نوشابه سس ساندویچ خریدم 😅گریه کرد  وقتی دید این کار منو   ...

ای جانم چه حس خوبی منم دلم میخواد یک بار خوشحالی یه نفر رو ببینم اما همیشه غیرمستقیم کمک کردم و با واسطه به دستشون رسوندم کاش روزی منم بشه

ای جانم چه حس خوبی منم دلم میخواد یک بار خوشحالی یه نفر رو ببینم اما همیشه غیرمستقیم کمک کردم و با و ...

اخ  قصدم فقط ساندویچ بود ولی یه هو دل زدم به دریا گفتم نوشابه سس هم بزار  با اینکه اون روز کلا پول دستم کم بود همه شو ساندویچ خریدم  پیاده  مجبور شدم برگردم😂😂😄😅   

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
از اون رئوف هایی هستید مشخصه

فداتشم  😍 کلا خاهرام  هر موقع بیرون میریم میگن  تورو خدا پول نقد دستت نگیر وگرنه همه پخش میکنی

من برای بارداریم خواب دیدم و روز بعدش باردار شدم خدا خواست بگه اگه من بخوام آدمی رو به این دنیا دعوت ...

آخی عزیرم خوش بحالت .منم دعا کن .منم خیلی خواب های خوب دیدم ولی نمیدونم همش خواب های بدم تعبیر شدن 

خدایا شکرت🙏