2777
2789
عنوان

تو اتوبوس دستمالی شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107367 بازدید | 195 پست
یعنی با دیدن و لمس کردن پا ارضا میشن🤢🤢😷😷

ووووی موجودات چندش حال بهم زن😶

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا دستمالی نشدی خیلی فقط پاتو ناز کرده میدونی چرا معتاد بوده چون رنگی هم بوده جورابت فک کرده پاستی ...

😜خدایی پدرسگ بود فک کنم اگه جامونو عوض نمیکردیم تا صبح سرویسمون میکرد

من یبار یکی دستمالیم کرد

اما خجالت کشیدم داد بزنم و دعواش کنم

کسی مثه منه.یا فقط من اینجوریم

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
یه نفرم اگاه بشه خوبه

من تمام دانشگاهم رو با اتوبوس رفتم و اومدن. فقططططط صندلی ردیف دوم رو بلیط میگرفتم. صندلی اول تو حلق راننده ای. صندلیای آخرم جای لات و الواتاس  غالباً.

دمت گرم که زدیش‌. کاش میرفتی به راننده میگفتی

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

اسی جون ناز شصتت خوب کاری کردی زدیش .اینایی هم ک میگن اتوبوس چرا رفتی و این حرفا رو اصلا قبول ندارم .انقد بزدلخ نباشین رفقا آدم هر جایی ک هست باید از خودش دفاع کنه نه مثل ترسو ها تنها جایی نره یا هی خودشو مخفی کنه همه چیو به خودش حروم کنه گربه شاخش نزنه!

مردها موجودات عجیبی هستن برای من و تو خانم واقعا مشخص نیست اون تو ذهنش چی میگذره  یکی از اسات ...

بنظرم ربطی به قدرت تجسم شون نداره

به خریت و مریض بودن ربط داره که انقد ندید بدید هستن که به یه کفش ساده هم حس دارن و از یه کفشم نمیگذرن

ادم سالم که اینطوری نمیشه 

مرد و زن هم نداره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
باید با پاهاشون انگشتای دستش رو  لگد میکردن 😕

مرده کلا زیر پای اینا خوابیده بوده فکر کن یهو بیدارشی چشمای مرد غریبه زل زده بهت. ترس و...بعضیا کثافتن. بیچاره ها متوجه نشدن چکارا کرده بود شایدم به من نگفتن

من یبار یکی دستمالیم کرد اما خجالت کشیدم داد بزنم و دعواش کنم کسی مثه منه.یا فقط من اینجوریم

منم بچه بودم خجالت میکشیدم از بیست چار سال به این ور هرکی حتی متلک معمولی هم بگه دعوا راه میندازم

اینا عزیزم نر هستن نه مرد اینا نجسن  همه وجوشون کثافت و لجنه

درکل باور دارم که آقایون در نوع تفکر و استدلال و حالات روحی و روانی و برخی ویژگی‌ها با خانما تفاوت‌های عمیقی دارن

اینکه قدرت تصور و تخیلشون بالاست تقریبا از نظر من یه چیز عمومی هست بینشون 

متأسفانه هم جنسای ما این تفاوت‌هارو میزارن به پای نقص برای خودشون

درحالی که این‌ها فقط تفاوته نه نقص 

هردو انسانیم،اما در بعضی موارد فیزیولوژیک و روان‌شناختی تفاوت‌هایی داریم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕