2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زشت ترازونم که عکس بخواد ابرو به هم پیوسته سبیلو عینکی  شبیه سوسن پرورم😭😭😭 فقط میخوام بهم یا ...

ن عکست بزار قول میدیم رک و راست بت بگیم گلم

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
بگو همینه که هست نگام نکنید .به خوشگلی خودتون ببخشید دیگه نمیگند

مامانم هی بهم یاد آوری میکنه که تو پول نداری و زشتی لاقل خیلی درس بخون یه کاره ای بشی. تو فامیل مثال آدم زشتم😂😂😂

کاربری. مشترک دو دوست😀
والا من به یکیشون گفتم نه زشت نه زیبا  خدایی متوسط بود انگار حیوونی بهش برخورد  همه ای ...

دیروز که یکی عکس گذاشت هر چی گفتم واقعا خوشگل نیستی خیلی الا و بلا گفت نه بسیار زیبام گفتم چه اعتماد بنفس داری گفت واسه اینکه کاذب که نیست واقعا زیبا هستم بعد زده بود عکس یهویی با یه من آرایش گذاشته بود با مژه مصنوعی و...

مامانم هی بهم یاد آوری میکنه که تو پول نداری و زشتی لاقل خیلی درس بخون یه کاره ای بشی. تو فامی ...

وا یعنی چی مادرتون خودش خیلی خوشگله؟بعدشم نمیدونم بعضیا چجوری آدم بچش هر چی هم باشه بهترین میبینتش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 16 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز