من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
@setareh1033 چقدر رازدار😐😁 مادر من بدتر بود.هرماه که نواربهداشتی میخواستم انقدر تابلوبازی درمیاورد تا بابام میفهمید میگفت این بچه چشه اینجوری استرسی شده؟چی میخواد؟🤕🤕🤕مادرم میگفت هیچی😒وسیله میخواد.بعد پامیشد میرفت میخرید.خب مادر من.از اول پاشو برو بخر من گناهی رو مثل مرغ سر کنده بیقرارم نکن دیگه حتما باید همه بفهمن بعد بری؟😠فکر میکرد منم مثل خودش روز اول فقط لکه بینی دارم.باخونسردی تمام به کارهاش میرسید منم یه لنگه پا وایمیسادم تا شاید مامانم به رحم بیاد🤕 اوف.یعنی یاد اون روزها میوفتما عصبی میشم.باشوهرم تا مرز طلاق رفتم ولی قهر نکردم برم خونه بابام😕باخودم گفتم اینجا هرچی باشه راحتترم.
اینا رو گفتم که فکر نکنی فقط خودت تنهایی و فکر نکنی وضعت خرابه.خوش باش.به زندگیت برس.بیخیال دنیا.رازمو به درو دیوار میگم ولی به آدم نمیگم که فردا پتک بشه بخوره تو سرم.