2777
2789
عنوان

دقت کردین!؟ 😐🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین دوستا زیاده من خیلیرهم سرشون ناراحتی کشیدم ولی یه مدت بعد گفتم بیخیال هرچی دوسته دوست صمیمی نمیخوام ولی با همه خوب بودم 

الان دوتا دوست خوب پیدا کردم انشاالله که همیشه خوب باشن

اشکال نداره

عکس پروفت ی زمان بد عاشقش بودم 😢😄الان دیدمش باز یادم اومد ☹️💔

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
آجی منم اینطوریه در جا میره میزاره کف دست مامانمو داداشم😐💔💔 احساس کارشناسی میکنه😐💔

زدی تو خال😐 خواهر من انگار سوراخه😅😅😅 پیش مامانم که باشه بالاخره اون حرفه از یه جاش میزنه بیرون😁 مامانم هم غصه میخوره.واسه همین دیگه به خواهرم هم حرفی نمیزنم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خب پس بریم از اول😂😂 سلام دوستممممم😁😂😂😂🤣🤣

خوبه مث خودم دیونه ای ✌️😂

سلااام 😯😯😮😮

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

اره من اکثراهمینم....مثلابایه دختری توفامیل صمیمیاا.بچیگون اصلاباهم بود.اماخصلت اینطور ادم جدیدمیبینه میره باااون..برای منم دیگه ادم عادی زندگیمه

یادوست فامیل...باچندنفر صمیمیم ولی نمیدونم برای اونا صمیمیم یانه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

مامان من غصه نمیخوره میشه سه ساعت نصیحت میکنه😐💔💔

مامانها همیشه نگرانن😔  نکنه اشتباه کنه.نکنه اذیتش کنن.نکنه اذیت میشه و هزارتا نکنه ی دیگه🙁همون با کوه درددل کنی خیلی بهتره 😉😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی