2777
2789
عنوان

دقت کردین!؟ 😐🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 52 پست
خوبیییی خانواده خوبن😁🌠🤣🤣🤣🤣

🤣🤣مگ اول از خانواده میپرسن 🙄😂سلام دارن 🤚😂

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
مامانها همیشه نگرانن😔  نکنه اشتباه کنه.نکنه اذیتش کنن.نکنه اذیت میشه و هزارتا نکنه ی دیگه🙁همو ...

عررررررر ننه من میاد درستش کنه بد تر میشه😐💔💔🤣🤣🤣 ی بار مثلا نباید بگه به بابام رف گذاش کف دستش😐😂 بعدشم میز گرد تشکیل دادن بشینن منو نصیحت کنن😐🌠😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت کردم همیشه حال خانواده رو میپرسم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای جان خانواده دوستی 

اینجا برعکس منی 😐😂😂

خب اینو بگم ک درس و اینا رو چیکار میکنی 

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم 😐🤣

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

@setareh1033  چقدر رازدار😐😁 مادر من بدتر بود.هرماه که نواربهداشتی میخواستم انقدر تابلوبازی درمیاورد تا بابام میفهمید میگفت این بچه چشه اینجوری استرسی شده؟چی میخواد؟🤕🤕🤕مادرم میگفت هیچی😒وسیله میخواد.بعد پامیشد میرفت میخرید.خب مادر من.از اول پاشو برو بخر من گناهی رو مثل مرغ سر کنده بیقرارم نکن دیگه حتما باید همه بفهمن بعد بری؟😠فکر میکرد منم مثل خودش روز اول فقط لکه بینی دارم.باخونسردی تمام به کارهاش میرسید منم یه لنگه پا وایمیسادم تا شاید مامانم به رحم بیاد🤕 اوف.یعنی یاد اون روزها میوفتما عصبی میشم.باشوهرم تا مرز طلاق رفتم ولی قهر نکردم برم خونه بابام😕باخودم گفتم اینجا هرچی باشه راحتترم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اوه اوه😐💔

اینا رو گفتم که فکر نکنی فقط خودت تنهایی و فکر نکنی وضعت خرابه.خوش باش.به زندگیت برس.بیخیال دنیا.رازمو به درو دیوار میگم ولی به آدم نمیگم که فردا پتک بشه بخوره تو سرم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی