2777
2789
عنوان

دقت کردین!؟ 😐🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 52 پست
خوبیییی خانواده خوبن😁🌠🤣🤣🤣🤣

🤣🤣مگ اول از خانواده میپرسن 🙄😂سلام دارن 🤚😂

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
مامانها همیشه نگرانن😔  نکنه اشتباه کنه.نکنه اذیتش کنن.نکنه اذیت میشه و هزارتا نکنه ی دیگه🙁همو ...

عررررررر ننه من میاد درستش کنه بد تر میشه😐💔💔🤣🤣🤣 ی بار مثلا نباید بگه به بابام رف گذاش کف دستش😐😂 بعدشم میز گرد تشکیل دادن بشینن منو نصیحت کنن😐🌠😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عادت کردم همیشه حال خانواده رو میپرسم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای جان خانواده دوستی 

اینجا برعکس منی 😐😂😂

خب اینو بگم ک درس و اینا رو چیکار میکنی 

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم 😐🤣

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

@setareh1033  چقدر رازدار😐😁 مادر من بدتر بود.هرماه که نواربهداشتی میخواستم انقدر تابلوبازی درمیاورد تا بابام میفهمید میگفت این بچه چشه اینجوری استرسی شده؟چی میخواد؟🤕🤕🤕مادرم میگفت هیچی😒وسیله میخواد.بعد پامیشد میرفت میخرید.خب مادر من.از اول پاشو برو بخر من گناهی رو مثل مرغ سر کنده بیقرارم نکن دیگه حتما باید همه بفهمن بعد بری؟😠فکر میکرد منم مثل خودش روز اول فقط لکه بینی دارم.باخونسردی تمام به کارهاش میرسید منم یه لنگه پا وایمیسادم تا شاید مامانم به رحم بیاد🤕 اوف.یعنی یاد اون روزها میوفتما عصبی میشم.باشوهرم تا مرز طلاق رفتم ولی قهر نکردم برم خونه بابام😕باخودم گفتم اینجا هرچی باشه راحتترم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اوه اوه😐💔

اینا رو گفتم که فکر نکنی فقط خودت تنهایی و فکر نکنی وضعت خرابه.خوش باش.به زندگیت برس.بیخیال دنیا.رازمو به درو دیوار میگم ولی به آدم نمیگم که فردا پتک بشه بخوره تو سرم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی