2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 86 پست

زنگ زدم چون دلمم خیلی پر بود سریع گریه ام گرفت گفت چیشده چرا گریه کردی گفتم من حالم بد بود بردنم دکتر دکتر بهم گفت رگ قلبت گرفته زود باید عمل بشی یه جورایی براش فیلم بازی کردم که زود ببینمش 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زدم چون دلمم خیلی پر بود سریع گریه ام گرفت گفت چیشده چرا گریه کردی گفتم من حالم بد بود بردنم دکت ...

ببین فقط حرص نخور همین 

از جیبت رفته اگه حرص بخوری 

اون تورو با هزار دختر عوض نمیکنه 

شاید چون با خانواده رابطش قطع شده داره اینجوری میکنه؟ روان‌شناس‌ها همه اینو میگن 

بهش زنگ بزن بگو همه چی رو شنیدی  بگو گمشو برگرد خونه

شوهرم پشت تلفن برام شاخه حرف حرف خودش ولی میخوام رو در رو که قشنگ تف کنم تو صورتش رو در رو مث سگ ازم میترسه البته زر میزنه ک میترسه اگ میترسید از این گوه خوریا نمیکرد 

نه عزیزم به هیچ وجه به روی ایشون نیار که شنیدی

سوءظن هم نداشته باش و برای خودت داستان نباف

فقط وقتی برگشت سعی کن ی مدت کوتاهی به طور نا محسوس گوشیش رو چک کنی

میدونم کار سختیه ولی میتونی. 

دیدمش چیکار کنم بزنم همه جیو خراب کنه و بگم من همه چیو شنیدم رگ قلبم نگرفته قلبم شکسته و تموم کنم ؟؟ ...

تموم نگو  الان

گریه کن بگو تو چکار کردی با من اینا کی بودن کجا بودی باهاشون.... ببین چی میگه

نه عزیزم به هیچ وجه به روی ایشون نیار که شنیدی سوءظن هم نداشته باش و برای خودت داستان نباف فقط وقت ...

اصلا راه‌حل خوبی نگفتی چون اعصابش ضعیفه اینجوری به بدن خودش آسیب میرسه یه کاریش میشه

ببین فقط حرص نخور همین  از جیبت رفته اگه حرص بخوری  اون تورو با هزار دختر عوض نمیکنه&nbs ...

اخه چرا باید اینطوری باشه من تا الان میگفتم شوهرم خداست شوهرم از همه زده واسه من همه گفتن قیدتو میزنیم اگ طلاقش ندی برگشت میگه قیدمو بزنید ولی زنمه نباشه میمیرم اگ واقعا من نباشم میمیره پس چرا داره همچین کار رو میکنه اخه 

یه سوال؟ فاز مریضی براش زیاد میای یا کم؟ کلا شاد و شیطونی؟ 

من کلا خیلی شادم همیشه درسته یه وقتایی عصبانیتم بیش از حد ولی همیشه فاز امیدواری براش برمیدارم 

اخه چرا باید اینطوری باشه من تا الان میگفتم شوهرم خداست شوهرم از همه زده واسه من همه گفتن قیدتو میزن ...

میگم شاید خلا داره به خاطر نبود خانواده اخه اونایی که تو شرایط شما ازدواج کردن و خانواده ها ولشون کردن اکثرا مردا به خاطر اینکه احساس خفگی یا هر کوفتی میکنن میرن خیانت میکنن کاش دل خانوادش بدست میاوردی میرفتی سمتشون تا بدونه ریشه داره و 4 روز دیگه بچه آورد پیش اونا آبرو حفظ کنه میفهمی منظورمو؟ 

میتونی ببخشیش؟  ببخشی و فرصت دوباره بدی  هر چند میدونم چقد دلت چرکینه و قلبت شکستس ولی ا ...

خیلی دوستش دارم خیلی ولی دوست ندارم این موضوع نادیده گرفته بشه حداقل باید قشنگ بفهمه ک چیکار کرده با قلیمو روح و روانم همیشه که قلب درد بخاطر مشگلات جسمی نیست یه وقتایی واقعا بخاطر مشگلات روحی و روانی ادم قلبش میشکن ب نظر شما اصلا ب روش نیارم ک فهمیدم نرم تهران پیشش 

میگم شاید خلا داره به خاطر نبود خانواده اخه اونایی که تو شرایط شما ازدواج کردن و خانواده ها ولشون کر ...

خب چیکار کنم اخه خونواده اش میگن ما نمیخوایم تورو داشته باشه اگ تورو میخواد خب قید مارو بزنه 

نه عزیزم به هیچ وجه به روی ایشون نیار که شنیدی سوءظن هم نداشته باش و برای خودت داستان نباف فقط وقت ...

گوشیشو چک میکنم واتساپشو دارم کلا اینکه ادعاش میشه و میگه مشگلی نداره داشته باش بیشتر میترسونتم ک نکنه انقد خیالش راحت با گوشی بقیه گوه کاری میکنخ 

تموم نگو  الان گریه کن بگو تو چکار کردی با من اینا کی بودن کجا بودی باهاشون.... ببین چی میگه

تا زنگ زد میدونی چی گفت فک کنم دوستش فهمید ک ناخواسته جواب منو داده بزگشت گفت سلام خوبی این رفیقش قهر کرده با من تنهایی پاشد رفت تو قایق منم تو ماشین بودم ک مثلا اره اگ من صدای رفیقشو شنیدم شر ب پا نکنم و بگم تو بودی