2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 86 پست
پس حتما زوج درمانی رو جدی بگیر و شروع کن اگر همسر و زندگیت رو دوست داری.

خیلی دوستش دارم اینسری توی جمع خونواده بهش گفتم باید منو ول کنی و طلاقم بدی جلو مامانم انقد گریه کرد ک همه تقصیرا افتاد گردن من مامانم پشت اونو گرفت میدونی اونم پیره رو مخم ولی خیلی ارومه من یخورده عصبی بازی در میارم همه فکر میکنن مقصر اصلی منم عزیزم دلم دستت درد نکنه که راهنماییم کردی حتما حتما زوج درمانی میرم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوستش دارم اینسری توی جمع خونواده بهش گفتم باید منو ول کنی و طلاقم بدی جلو مامانم انقد گریه کرد ...

امیدوارم همیشه بهترین ها برات پیش بیاد.

دو تا خواسته ازت دارم.

اول اینکه کلمه طلاق و فکر طلاق رو از زندگیت حذف کن

دوم اینکه غرور مردت رو هیچ وقت نشکن حتی توی خلوت دوتایی تون. 

موفق باشی عزیزم. 

امیدوارم همیشه بهترین ها برات پیش بیاد. دو تا خواسته ازت دارم. اول اینکه کلمه طلاق و فکر طلاق رو ا ...

دقیقا همون چیزایی ک خودش بهم میگه رو بهم گفتی مورد اول رو که هی میگم چون تو دو راهی موندم ولی مورد دوم رو واقعا از قصد کاری نمیکنم ک ب غرور مردونه اش بر بخوره ولی همش میگه تورو خدا برام دعا کن روش شوهر داری رو بلخره بتونم یاد بگیرم 

دقیقا همون چیزایی ک خودش بهم میگه رو بهم گفتی مورد اول رو که هی میگم چون تو دو راهی موندم ولی مورد د ...

یاد می گیری اصلا کار سختی نیست فقط مثل ه  کار دیکه ای نباز به کسب اطلاعات و تکرار و تمرین داره

توی اینستا پیج ابولفضل طحان رو ببین.

پر از تکنیک های ساده شوهر داریه

خیلی بهت کمک میکنه

یاد می گیری اصلا کار سختی نیست فقط مثل ه  کار دیکه ای نباز به کسب اطلاعات و تکرار و تمرین داره ...

متاسفانه شوهر بد دل هستن و میگن فضای اینستا مخصوص مجرد هاست اصلا ربطی نداره ولی میگه یخورده زمان بده با این موضوع کنار بیام بعد پیج مشترک میزنم برا دوتامون 

اینکه خیلی بد دل منم گیر میدم ب همه کاراش از لج اینکه انقد حساسیت ب خرج نده برای من 

اشکالی نداره 

شروع زندگیه 

کم کم به خلق و خوی هم آشنا میشین کم کم دنیای مردها رو بهتر میشناسی

با مشاور هم که ارتباط داری

خدا کمکت میکنه

زوج درمانی خیلی از مشکلاتتون رو حل میکنه

اشکالی نداره  شروع زندگیه  کم کم به خلق و خوی هم آشنا میشین کم کم دنیای مردها رو بهتر می ...

امیدوارم عزیزم دستت درد نکنه کلی از حرفات استفاده کردم