امشب خیلی دلم گرفته دارممیمیرم من عقدم الان هفت ماه ک عقدم این تاپیکو میزنم بخاطر اینکه بگم چرا واقعا بعضی وقتا زنا دورازجون من و شماها کثیف میشن دلیل دیگه اشم اینکه بعضیاتون واقعا با راهنماییاتون زندگی ادم رو ب سمت خوب هل میدید
پس حتما زوج درمانی رو جدی بگیر و شروع کن اگر همسر و زندگیت رو دوست داری.
خیلی دوستش دارم اینسری توی جمع خونواده بهش گفتم باید منو ول کنی و طلاقم بدی جلو مامانم انقد گریه کرد ک همه تقصیرا افتاد گردن من مامانم پشت اونو گرفت میدونی اونم پیره رو مخم ولی خیلی ارومه من یخورده عصبی بازی در میارم همه فکر میکنن مقصر اصلی منم عزیزم دلم دستت درد نکنه که راهنماییم کردی حتما حتما زوج درمانی میرم
امیدوارم همیشه بهترین ها برات پیش بیاد. دو تا خواسته ازت دارم. اول اینکه کلمه طلاق و فکر طلاق رو ا ...
دقیقا همون چیزایی ک خودش بهم میگه رو بهم گفتی مورد اول رو که هی میگم چون تو دو راهی موندم ولی مورد دوم رو واقعا از قصد کاری نمیکنم ک ب غرور مردونه اش بر بخوره ولی همش میگه تورو خدا برام دعا کن روش شوهر داری رو بلخره بتونم یاد بگیرم
یاد می گیری اصلا کار سختی نیست فقط مثل ه کار دیکه ای نباز به کسب اطلاعات و تکرار و تمرین داره ...
متاسفانه شوهر بد دل هستن و میگن فضای اینستا مخصوص مجرد هاست اصلا ربطی نداره ولی میگه یخورده زمان بده با این موضوع کنار بیام بعد پیج مشترک میزنم برا دوتامون