2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 86 پست
میدونی اینکه خیلی ب من سخت میگیره اینکه خودش ادعای عاشقیش میشه اذیتم میکنه 

آره میفهممت 

خیلی از ادما میخان تو مریم مقدس باشی ولی خودشون ازاددد ازاد 

یکمم جنبه خوووبع

باید بیشتر زیر نظر بگیری خیلی حواست باشه ببین در چه حدیه مث من ۷ سال تو خواب غفلت نباشی بعد یهو ببین ...

اخه چطوری من بفهمه الان نمیدونم تو این یکی دوساعت که باهم تو قایق بودن شماره ایی گرفته میخواد موضوع رو جدی کنه یا نه واقعا از این خوشگذرونی های کثیف ک مردا جلو رفیقاشون انجام میدن 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تورو خدا سخته زندگی با یه همیچین آدم بی جنبه ایی ک جنبه تنها مسافرت رفتنم نداره 

اره خیلی شوهر من یع ادم خیلی خوب و معربون موجه اصلا همه اخلاقش قسم میخورن 

اما متاسفانه هیز و همش دنبال مسائل اون جوریه کاریش نمی شه کردکم کم میشه خوره روحت 

با این حال که خیلی هم زیاده روی نمی کنه 

من یک سال فهمیدم 

خیلی زیر نظر بگیر نشونه هاش پیدا میکنی اگه این کاره باشه

همسرتو چقد دوس داری؟واقعا عاشقشی؟ یا ی وابستگیع ؟

نمیتونم بدون اون زندگی کنم 

در ضمن من دختر نیستم و بکارتمو از دست دادم توی شهریم زندگی میکنم ک این موضوع یعنی اینکه من بدترین دختر دنیامو شاید خونواده ام هیچوقت دیگه منو تو خونه اشونم راه ندن ب نظرتون ب  خونواده ام بگم یا اینکه قید عاشقی رو بزنم و طلاقمو بگیرم 

اره خیلی شوهر من یع ادم خیلی خوب و معربون موجه اصلا همه اخلاقش قسم میخورن  اما متاسفانه هیز و ...

اگ واقعا هیز باشه که باید کنار بزارمش ولی اگ در حد اینکه تو مسافرت سست میشه قابل تغییر ؟؟؟؟ خب ادم سست عنصر خیلی بده خیلییییی

نمیتونم بدون اون زندگی کنم  در ضمن من دختر نیستم و بکارتمو از دست دادم توی شهریم زندگی میکنم ک ...

میتونی ببخشیش؟ 

ببخشی و فرصت دوباره بدی 

هر چند میدونم چقد دلت چرکینه و قلبت شکستس ولی اگ دوسش داری از ته دل میتونی ببخشیش

اما اگ صرفا بخاطر بکارتته 

اصلا برات مهم نباشه و جداشو

موندم چرا قطع کردی حداقل میفهمیدی کی با اونا قرار دارن

من خیلی مشگل اعصاب دارم یه وقتایی حالم بد میشه یه طرف بدنم بی حال میشه بخاطر این موضوع همیشه ناراحت بودم میگفتم گناه داره شوهرم با یه ادم مریض حتی الان دنبال راه درمانم و کلاسای مشاوره میره اصلا نمیتونستم تحمل کنم قطع کردم تا نشنوم