امشب خیلی دلم گرفته دارممیمیرم من عقدم الان هفت ماه ک عقدم این تاپیکو میزنم بخاطر اینکه بگم چرا واقعا بعضی وقتا زنا دورازجون من و شماها کثیف میشن دلیل دیگه اشم اینکه بعضیاتون واقعا با راهنماییاتون زندگی ادم رو ب سمت خوب هل میدید
بعد شوهرم برگشت بهشون میگفت باشماها ادم بره مسافرت چقد حال میده اون دختراهم میگفتن اگ پایه ای بریمااااا دوست شوهرمم گفت اره بریم ما تا دوشنبه قرار بود اینجا باشیم اگ پایه اید ک باهم باشیم بعدش واقعا طاقت نیوردم و قطع کردم
💔کاش خدا فقط اوناییو ک از ته دل عاشق همن رو قسمت هم کنه تا دیگ خیانتی هم نباشه ولی اونا ک عا ...
بقران این شوهر من پنج سال بدبختی کشید تا خونواده اشو راضی کنه بیاد خواشتگاری من کلی بدبختی کشیدیم تا عقد کردیم الان کل خونواده اش ب خاطر اینکه من زنشم ولش کردن
میدونید از چی خیلی دلم گرفت از اینکه شوهرم خیلی ادعاش میشه میگه من تعهد دارم ب تو تا وقتی حلقه ام تو دستمه دوس ندارم نگاه یه دختر کنم حتی اصلا گناه کبیره است
ب نظرم دوستش از قصد گوشیو برداشته ک تو بفهمی همه چیو
نه تازه فهمیدم ک دوستش خیلی خیلییییی کثیفه
چون دوستش تو این پنج سال دوستی من با شوهرم با من درارتباط بوده ب من میگفت آبجی رفت و امد داشتیم باهم نون و نمکشونو خوردم ادم واقعا در حق خواهرش اینکارارو میکنه