2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شوهرم برگشت بهشون میگفت باشماها ادم بره مسافرت چقد حال میده اون دختراهم میگفتن اگ پایه ای بریمااااا دوست شوهرمم گفت اره بریم ما تا دوشنبه قرار بود اینجا باشیم اگ پایه اید ک باهم باشیم بعدش واقعا طاقت نیوردم و قطع کردم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
💔کاش خدا فقط اوناییو ک از ته دل عاشق همن رو قسمت هم کنه تا دیگ خیانتی هم نباشه  ولی اونا ک عا ...

بقران این شوهر من پنج سال بدبختی کشید تا خونواده اشو راضی کنه بیاد خواشتگاری من کلی بدبختی کشیدیم تا عقد کردیم الان کل خونواده اش ب خاطر اینکه من زنشم ولش کردن 

ای خدا از دست این مردای عوضی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

میدونید از چی خیلی دلم گرفت از اینکه شوهرم خیلی ادعاش میشه میگه من تعهد دارم ب تو تا وقتی حلقه ام تو دستمه دوس ندارم نگاه یه دختر کنم حتی اصلا گناه کبیره است 

بعد بخدا ن میزار من برم بیرون ن میزاره اینستا داشته باشم خیلی بد دله تازه دلیل بد دلیشو فهمیدم چون حودش اینکاره است فک میکنه بقیه ام اینطورین 

بقران این شوهر من پنج سال بدبختی کشید تا خونواده اشو راضی کنه بیاد خواشتگاری من کلی بدبختی کشیدیم تا ...

😔😣چی بگم عزیزم 

شاید داشته شوخی میکرده با اون دخترا 

هر چند ک شوخیشم زشته و توجیحی نداره

😔😣چی بگم عزیزم  شاید داشته شوخی میکرده با اون دخترا  هر چند ک شوخیشم زشته و توجیحی ندا ...

میدونی اینکه خیلی ب من سخت میگیره اینکه خودش ادعای عاشقیش میشه اذیتم میکنه 

ب نظرم دوستش از قصد گوشیو برداشته ک تو بفهمی همه چیو 

نه تازه فهمیدم ک دوستش خیلی خیلییییی کثیفه 

چون دوستش تو این پنج سال دوستی من با شوهرم  با من درارتباط بوده ب من میگفت آبجی رفت و امد داشتیم باهم نون و نمکشونو خوردم ادم واقعا در حق خواهرش اینکارارو میکنه