2777
2789
عزیزم چرا دکتر نمیبریش؟ بچه خیلی اذیت میشه که یه دکتر خیلی خوب ببرش ازمایش ازش بگیرن چکاپ کلی بشه& ...

منم واقعا تحملشو ندارم دو هفته پشت سرهم بالا میاوردم بعدم تب و لرز شدید 😥چندتا دکترم رفتم تشخیص نمیدادن دکتر امشب گفت احتمالا میکروب معدس ولی چون اون مدت انتی بیوتیک مصرف میکردم تو ازمایش نشون نداده ..واقعا نمیدونم چم شده ارزوی غذا خوردن بدون حالت تهوع رو دارم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تب و لرز کردم خیلی بد بود 

واقعا خیلی سخته

منو الان ضعف اذیت میکنه نمیدونم‌چبکار کنم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
عزیزم همراه با تب و لرزت صورتتم عرق میکرد؟

نمیدونم اینقدر حالم بد بود به اونش دقت نکردم ..

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
منم واقعا تحملشو ندارم دو هفته پشت سرهم بالا میاوردم بعدم تب و لرز شدید 😥چندتا دکترم رفتم تشخیص نمی ...

عزیزم راحت ترین راه اندو کردنه

همون لحظه هم جوابسو میده

من از معدم نمونه برداری هم کردم میکروب نبود فقط اسید معدم بالاس 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
تبتون چند درجه هست؟تب هم دارین یا فقط لرز؟

تبم خیلی شدید نبود درجه شو نمیدونم ولی لرزم شدید بود تقریبا ..با هیچی اروم نمیشدم ..قرص میخوردم اروم میشدم باز بعد ده دقیقه شروع میشد 

واقعا خیلی سخته منو الان ضعف اذیت میکنه نمیدونم‌چبکار کنم

بدتر اینه هردکتری یه تشخیص میده

تبم خیلی شدید نبود درجه شو نمیدونم ولی لرزم شدید بود تقریبا ..با هیچی اروم نمیشدم ..قرص میخوردم اروم ...

ممکنه تب نبوده فقط لرز بوده؟آخه پسر من تب نمیکنه درجه بدنش بالا نمیره عرق سرد میکنخ و لرز

عزیزم راحت ترین راه اندو کردنه همون لحظه هم جوابسو میده من از معدم نمونه برداری هم کردم میکروب نبو ...

من سنم کمه ۱۵ سالمه دکتر گفت برای من توصیه نمیکنع ..خودمم تحملشو ندارم اندوسکوپی کنم 

ممکنه تب نبوده فقط لرز بوده؟آخه پسر من تب نمیکنه درجه بدنش بالا نمیره عرق سرد میکنخ و لرز

نمیدونم واقعا من داغم بودم 

تبتون چند درجه هست؟تب هم دارین یا فقط لرز؟

اینارو بخونشون ببین علایما بیشتر ب کدوم میخورن