عزیزم چرا دکتر نمیبریش؟ بچه خیلی اذیت میشه که یه دکتر خیلی خوب ببرش ازمایش ازش بگیرن چکاپ کلی بشه& ...
منم واقعا تحملشو ندارم دو هفته پشت سرهم بالا میاوردم بعدم تب و لرز شدید 😥چندتا دکترم رفتم تشخیص نمیدادن دکتر امشب گفت احتمالا میکروب معدس ولی چون اون مدت انتی بیوتیک مصرف میکردم تو ازمایش نشون نداده ..واقعا نمیدونم چم شده ارزوی غذا خوردن بدون حالت تهوع رو دارم
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
منم واقعا تحملشو ندارم دو هفته پشت سرهم بالا میاوردم بعدم تب و لرز شدید 😥چندتا دکترم رفتم تشخیص نمی ...
عزیزم راحت ترین راه اندو کردنه
همون لحظه هم جوابسو میده
من از معدم نمونه برداری هم کردم میکروب نبود فقط اسید معدم بالاس
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧