بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موقع تهوع و عق زدن لرز داشتم موفع مدفوع نه اگه موقع مدفوع لرز داره میکروبه غیر از اندوسکوپی ...
آزمیش مدفوعش خوب بود البته نمیدونم تو از مدفوعش این مورد هم چک شده یا نه؟لرزش فقط یک بار حدود ده دقیقه ای بعد از مدفوع بود لرز بعد از مدفوع از علایم میکروب هست؟
[QUOTE=196015074]بله من خونده بودم اون اوایل که معدم شروع شد خیلی تحقیق میکردم بعد اینکه پسرتون یبوست داره؟ ش ...[/QUOTEفقط بعضی اوقات مثلا اون موقع که گفتم لرز کرد بعد از پی پی دوروز بود دفع نداشت بهش روغن زیتونکدادم اینطور شد بقیه موقع ها تهوع و بیحالیش معمولا بعد از غذایی بوو که با میل نخورده باشه یهو انگار میزنه زیر دلش تهوع میگیره و میگه خستمه بی حال میشه خوابالو میشه خمیازه میکشه لرز میکنه و بالا میاره
عزیزم چرا دکتر نمیبریش؟ بچه خیلی اذیت میشه که یه دکتر خیلی خوب ببرش ازمایش ازش بگیرن چکاپ کلی بشه& ...
چند بار دکتر بردم سه تا گفتن رفلاکس یکی هم میگرن شکمی شما که خودتون تجربه کردین به نظرتون مشکلش چیه؟دل درد بعد از غذا هم داشت اون با دارو خوب شد اوایل میگفت غذا از گلکم پایین نمیره گیر میکنه اون حالتشم خوب شد ولی این مشکلاتو هنوز داره دعا کنید رود خوب بشه