خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
ببخشید لرزتون فقط موقع تهوع بود یا وقتی هم ضعف میکردین لرز داشتین؟بعد از مدفوع حس بی حالی و لرز نداس ...
موقع تهوع و عق زدن لرز داشتم
موفع مدفوع نه
اگه موقع مدفوع لرز داره میکروبه
غیر از اندوسکوپی ازمایش مدفوع هم میتونی بدی معلوم میکنه
موقع تهوع و عق زدن لرز داشتم موفع مدفوع نه اگه موقع مدفوع لرز داره میکروبه غیر از اندوسکوپی ...
آزمیش مدفوعش خوب بود البته نمیدونم تو از مدفوعش این مورد هم چک شده یا نه؟لرزش فقط یک بار حدود ده دقیقه ای بعد از مدفوع بود لرز بعد از مدفوع از علایم میکروب هست؟
آزمیش مدفوعش خوب بود البته نمیدونم تو از مدفوعش این مورد هم چک شده یا نه؟لرزش فقط یک بار حدود ده دقی ...
بله من خونده بودم
اون اوایل که معدم شروع شد خیلی تحقیق میکردم
بعد اینکه پسرتون یبوست داره؟ شاید اصلا دلیل لرزش یبوست باشه
[QUOTE=196015074]بله من خونده بودم اون اوایل که معدم شروع شد خیلی تحقیق میکردم بعد اینکه پسرتون یبوست داره؟ ش ...[/QUOTEفقط بعضی اوقات مثلا اون موقع که گفتم لرز کرد بعد از پی پی دوروز بود دفع نداشت بهش روغن زیتونکدادم اینطور شد بقیه موقع ها تهوع و بیحالیش معمولا بعد از غذایی بوو که با میل نخورده باشه یهو انگار میزنه زیر دلش تهوع میگیره و میگه خستمه بی حال میشه خوابالو میشه خمیازه میکشه لرز میکنه و بالا میاره
[QUOTE=196015074]بله من خونده بودم اون اوایل که معدم شروع شد خیلی تحقیق میکردم بعد اینکه پسرتو ...
عزیزم چرا دکتر نمیبریش؟
بچه خیلی اذیت میشه که یه دکتر خیلی خوب ببرش
ازمایش ازش بگیرن چکاپ کلی بشه
خدانکرده مشکلی نداشته باشه
اخه عزیزدلم خیلی اذیت میشه که
من خودم گریه میکردم نمیتونستم تحمل کنم
عزیزم چرا دکتر نمیبریش؟ بچه خیلی اذیت میشه که یه دکتر خیلی خوب ببرش ازمایش ازش بگیرن چکاپ کلی بشه& ...
چند بار دکتر بردم سه تا گفتن رفلاکس یکی هم میگرن شکمی شما که خودتون تجربه کردین به نظرتون مشکلش چیه؟دل درد بعد از غذا هم داشت اون با دارو خوب شد اوایل میگفت غذا از گلکم پایین نمیره گیر میکنه اون حالتشم خوب شد ولی این مشکلاتو هنوز داره دعا کنید رود خوب بشه
چند بار دکتر بردم سه تا گفتن رفلاکس یکی هم میگرن شکمی شما که خودتون تجربه کردین به نظرتون مشکل ...
ایشالله که خیلییی زود خوب شه
شما صبر کن من یه سرچ کنم گوگلو بخونم ببینم این علایما مربوط به چی ان