2777
2789

علائمت چی بود

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی.عنوانت منو برد ب یکی از بهترین شبای زندگیم.

شوهرم از سرکار اومد و پرسید رفتی دکتر؟(مزاجم بهم ریخته بود)گفتم اره.برام عکس معده نوشته رفتم گرفتم.گفت تو شکمت میکروبه.گفت یعنی چی؟

گفتم نمیدونم والا.جواب آزمایشم رو میزِ تو اتاق.رفت گرفت و تا باز کرد گفت الهی قربون این میکروب بشم من.

جواب آزمایش بارداریم بود با ی کارت پستال ک خبر باباشدنشو بهش داده بودم(قبلش ی سقط داشتم)

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ببخشید اسی.عنوانت منو برد ب یکی از بهترین شبای زندگیم. شوهرم از سرکار اومد و پرسید رفتی دکتر؟(مزاجم ...

اخه عزیییزم😍😍😍😍 همیشه همینقدر خاطرات خوب داشته باشین

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
تهوع و دل درد شدید و معده درد و رفلاکس اسید

منم رفلاکس دارم ضعف هم دارم دکترم رفتم خوب نسدم نمیدونم میکروبه یا نه

اخه عزیییزم😍😍😍😍 همیشه همینقدر خاطرات خوب داشته باشین

ممنون گلم.ان شاءالله قسمت همه منتظرا بشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ببخشید ضعفتون همراه با بی حالی و لرز و تهوع هست،

عزیزم من همون موقع که کامنت گذاشتم یعنی ۱۰/۱۳

بعله ضعف  و تهوع و لرز هم داشتم 

خیلی روزای بدی بود

رفتم ی دکتر خوب

اندوسکوپی شدم اسید معدم بالاس ، ورم معده هم دارم 

اتفاقا الان هم از دکتر اومدم وقتش بود 

شما تاحالا دومپریدون استفاده کردی؟

عزیزم من همون موقع که کامنت گذاشتم یعنی ۱۰/۱۳ بعله ضعف  و تهوع و لرز هم داشتم  خیلی روزا ...

من پسرم این علایمو دارهیه بار بعد از مدوفوع و دوسه بار بعد از غذا ناگهانی بی حال میشه لرز میکنه گاهی تهوع هن داره و بالامیاره لانزوپرازول دکتر داده بود گفت رفلاکس معدش بهتره ولی این علایمو داره شما لرزتن چند دقیقه هست چقور زول میکشه این حالت خوب بسه؟بالا ام میارین؟

من پسرم این علایمو دارهیه بار بعد از مدوفوع و دوسه بار بعد از غذا ناگهانی بی حال میشه لرز میکنه گاهی ...

پسرتون رو اندوسکوپی کردین؟؟؟

شاید میکروبه

من تهوع که میگرفتم میلرزیدم دندونام‌میخورد به هم

بالا آوردن هم فقط عق میزدم

پسرتو حتما ببر دکتر خوب

اندویکوپی شه حتما شاید میکروبه

حدانکرده اگه دیر بفهمی همون میکروب خطرناک میشه

چند سالشه؟

پسرتون رو اندوسکوپی کردین؟؟؟ شاید میکروبه من تهوع که میگرفتم میلرزیدم دندونام‌میخورد به هم بالا آ ...

سه سال در طول روزبعضی  روز ها چند بار میگه پی پی دارم یه دقزفه بعدش میگه نه ندادم شما هم این حسو دارین؟و بیشتر شب ها تهوع میگیرع

سه سال در طول روزبعضی  روز ها چند بار میگه پی پی دارم یه دقزفه بعدش میگه نه ندادم شما هم این حس ...

نه عزیزم من نداشتم

با این علایمی ک میگی بچه میکروب داره

اذیت میشه بچه

حتما حتما ی دکتر خوب ببر اندوسکوپی کنن

من دیدم که بچه ۴ ساله رو اندوسکوپی میکنن 

منو ببهوش کردن ، ولی واسه بچه هارو نمیدونم بیهوشیه یا نه

فقط عزیزم زود افدام کن من ک ۲۰ سالمه جونم در اومد

چه برسه به بچه