2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چهار سالشه چه استرسی؟نمیدونم والا😢😢😢

نه عزیزم به سن نگاه نکن

بعضی بچه ها استرسی هستن 

یا مثلا یه ترسی شاید داره

اگه سندروم روده تحریک پذیر باشه که اینجور شما میگی بعد دسشویی بی حال میشه ضعف میکنه

شاید همین باشه دلیلشم از استرسه

ولی خب باز ایشالله ک چیز جدی نیس ولی کاش ببریش چکاپ کامل شه 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
امشب رفتم دکتر گفت میکروب معده داری تازه داروهارو شروع کردم ...دعا کنین زود خوب بشم خیلی اذیت شدم&nb ...

تبتون چند درجه بود؟مطمعنین تب هم بوده؟فقط لرز نبود؟درجه گذاشتین؟

ممنون شما هم موقع لرز تب داشتین؟

اره داشتم

مم کارم به بیمارستان میکشید اگه تاپیکامو بخونی همون تاپیکای اولم خیلی حالم بد بود حاضرم نصف عمرمو بدم ک تکرار نشه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
تبتون چند درجه بود؟مطمعنین تب هم بوده؟فقط لرز نبود؟درجه گذاشتین؟

نه درجه نذاشتیم ..میگم که تب شدید نبود ولی بدنم داغ بود 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

من دوماه معده درد شدید داشتم 

۸ تا دکتر فوق تخصص و متخصص و کارشناس رفتم خوب نشدم رفتم سونو کامل لگن و شکم دادم با ازمایش چکاپ کامل گفتن میکروب معده داری الانم هفت روزه دارم قرص میخورم یکم بهتر شدم کسی تجربه داشت راهنماییم کنه؟؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
من سنم کمه ۱۵ سالمه دکتر گفت برای من توصیه نمیکنع ..خودمم تحملشو ندارم اندوسکوپی کنم 

بیهوش میکنن متوجه نمیشی

من که اندو میکردم یه بچه ۴ساله هم بود

فقط چند ثانیه اس

بهترین راهه دوربین میره تو معدت همه چی دیگه معلوم میشه

بیهوش میکنن متوجه نمیشی من که اندو میکردم یه بچه ۴ساله هم بود فقط چند ثانیه اس بهترین راهه دوربین ...

شهر نا بیهوشی نداره متاسفانه ..بخاطر همین 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
من دوماه معده درد شدید داشتم  ۸ تا دکتر فوق تخصص و متخصص و کارشناس رفتم خوب نشدم رفتم سونو کام ...

شما همون انتی بیوتیک هاتو سر وقت بخور بعد که تموم شد باز برو ازمایش که مطمعن شی کاملا برطرف شده

شهر نا بیهوشی نداره متاسفانه ..بخاطر همین 

منم رفتم یه شهر دیگه