اگه سندروم روده تحریک پذیر باشه که اینجور شما میگی بعد دسشویی بی حال میشه ضعف میکنه
شاید همین باشه دلیلشم از استرسه
ولی خب باز ایشالله ک چیز جدی نیس ولی کاش ببریش چکاپ کامل شه
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
مم کارم به بیمارستان میکشید اگه تاپیکامو بخونی همون تاپیکای اولم خیلی حالم بد بود حاضرم نصف عمرمو بدم ک تکرار نشه
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
۸ تا دکتر فوق تخصص و متخصص و کارشناس رفتم خوب نشدم رفتم سونو کامل لگن و شکم دادم با ازمایش چکاپ کامل گفتن میکروب معده داری الانم هفت روزه دارم قرص میخورم یکم بهتر شدم کسی تجربه داشت راهنماییم کنه؟؟
خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن
من سنم کمه ۱۵ سالمه دکتر گفت برای من توصیه نمیکنع ..خودمم تحملشو ندارم اندوسکوپی کنم
بیهوش میکنن متوجه نمیشی
من که اندو میکردم یه بچه ۴ساله هم بود
فقط چند ثانیه اس
بهترین راهه دوربین میره تو معدت همه چی دیگه معلوم میشه
من دوماه معده درد شدید داشتم ۸ تا دکتر فوق تخصص و متخصص و کارشناس رفتم خوب نشدم رفتم سونو کام ...
شما همون انتی بیوتیک هاتو سر وقت بخور بعد که تموم شد باز برو ازمایش که مطمعن شی کاملا برطرف شده