2777
2789

سلام به همه خانومای خوشگل موشگل خودم :)

بنده چله عاشورا گرفتم و خداروشکر خیلی از گره های زندگیم باز میشه باهاش ، خواهش میکنم با دلای پاکتون دعا کنید قبول بشه و و انشاالله هم و غم از هممنون برطرف بشه.

اگه لایق میدونین یه اسم یا یه حاجت رو اینجا بنویسید تا براتون دعا کنم ❤

قربون تک تکتون 💞

خدایا شکرت که هستی =)

نی نیم طودیش نشده باشه و سالم بیاد بغلم. التماس دعا عزیزم. ممنون. حاجت روا بشی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید چله یعنی چی ؟ 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

سوگند هستم عزیزم 

کلیییی التماس دعا دارم برا امضام

ممنون میشم منم دعا کنید🍃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
40 روز

اها ممنون بعد چله عاشورا یعنی چی ؟ عاشورا ک یه روزه 

ببخشید ک میپرسم 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

اسمم سمیراس خواهشا دعا کن ک ی پولی ب دستمون بیاد تا ب هامون بدیم وصاحب خونه وماشین بشیم بی پول نباشیم و برادرم سیروس صاحبخونه بشه و اوضاع مالیش خوب بشه وبرای صالح شدن و با ادب شدن پسرم دعا کن ک فرزند خلافی برام بشه اسمش علی هست

سلام عزیزم اسمم سمیه هست برای ازدواجم و حاجت دلم دعا کنید مرسی الهی خودتم به حاجتت دلت برسی برات آیت الکرسی خوندم 

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار