2777
2789
عنوان

سی سی اینستارومیشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای حرفا چیه،میگه شوهرم مذهبیه چطو شوهرش اجازه میده اینطوری خودنمایی کنه ..بالاخره اینجا ایرانه

خب شوهرش مذهبیه دین خودشو داره خانوم دین خودش رو

منم با جلف بازیای ایشون موافق نیستم ولی اگه همسرش مشکل داره از اول کور که نبود میتونست انتخاب نکنه. بالاخره روش زندگیشه

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
اینو ببینید اوووج حماقت https://uupload.ir/files/jxvd_screenshot_20210101-205515.png

اوایل خوشم میومد ازش ولی الان اونم زده تو کار تبلیغ و مسابقه و کارش شده فقط شعار دادن....

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

غلط کرده من ک نمی شناسمش😂چیه اینا رو فالو می کنید بابا بعدم معروف شدن الان تو فضای مجازی واقعا ربطی ب هوش اجتماعی نداره بیشتر پرو بودن و بی کار و بی پول بودن باعث می شه .... نود درصد اینا زنذگی مالی خوبی نداشتن دنبال کسب درامد بودن تو مجازی ک خوب الان خ راحته کافیه نمایش بدی تبلیغ کنی کمی پول خرج کنی تا دیده شی و البته ک زندگی مهمی هم نداشته باشی ک از رو بیکاری ب اینستا رو بیاری وگرنه ادماییی ک تو واقعیت پست ومقام مهمی هم دارن حتی اینستا ندارن

این کدوم هست؟

گونش انگار ترکه و سه قلو داره

یکی از همین انگل ها. که با سه تا بچه شیرخوار انگار هر لحظه از تو ارایشگاه اومده بیرون.‌خونش از تمیزی و مرتب بودن برق میزنه پذیرایی و شام و ناهار در حد هتل چند ستاره

همش شو همش پز همش فیلم.تو زندگی اینا بری پر از کثافته فقط بخاطر درامد و پول باهم میمونن پولا رو جمع میکنن چند سال بعد هر کدوم میرن دنبال زندگی خودشون تو یه کشور خفن درجه یک

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ببین من اعتقاد دارم اگر یکی واقعا مذهبی باشه هیچوقت اجازه نمیده خانومش با تیپ و استایل های مختلف جلو ...

نه واقعا نمیشه گفت

اگر مذهبیه برای خودش مذهبیه نمیتونه برای زنش هم تعیین تکلیف کنه که

حالا کاری به کلیت موضوع ندارم ولی همین سی سی درسته محجبه نیست ولی خب لباساش همه پوشیدست یعنی منظورم اینه با تاپ و شلوارک که نمیاد جلوی دوربین

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خب پیج سحر ک فالووراش زیاده وزیادترم میشه چجوریه ک بتزخورداش بدن شمامیدونی؟

عزیزم فالوور زیاد مهم نیست مثلا میگم این خانوم14 م میگیره ولی وقتی 10 کا بده ینی افتضاحه و فروشایی ک داره خیلی کمه. صنفای مشترک پشت هم تبلیغ میکنه ک خب بی نهایت ضرر میرسونه ب آنلاین شاپا قدرت خرید مردم خیلی پایین اومده شاید فالوو کنن ولی پول نداشته باشن بد ی مدت کلا یادشون میره چی میخاستن و پیگیر پیج نیستن. خود سحرم ک زیاد شده اکثرا با مسابقس برا بلاگرها مسابقه خوبه تعداد میره بالا کسی نمی‌فهمه فیکه روحه چیه فالوور شون ولی تعرفه رو میبرن بالا و ب نفعشونه ولی اگ ی آنلاین شاپ شرکت کنه گند میخوره ب پیجش ن فروش میاره ن تعامل چون مقدار فالوور شونم کمه و خب لایکو ویو همه چیو ضایع میکنه و طبق الگوریتم اینیستا اون پیج کمتر ب فالوور نشون داده میشه چون ب اونایی ک نشون داده واکنشی نگرفته

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ولی بازخورداش خیلی خوبه 

دقیقا

نمیدونم جذب چی میشن

هر چند وقت یبار واسه اینکه دوباره معروفیتش بیاد بالا یه تیکه کلامی، چیزی از بچش رو هزااارر بار میگه😐 اصن چیز خفنیم شاید نباشه ها

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
غلط کرده من ک نمی شناسمش😂چیه اینا رو فالو می کنید بابا بعدم معروف شدن الان تو فضای مجازی واقعا ربطی ...

اره اینم هس  من بعضی وقتا فک میکنم اگ میلیاردهاپولم بدم حاضرنیستم خصوصی ترین قسمتای زندگیموبا همه شریک بشم مثلا گوشه گوشه خونم حتی

غلط کرده من ک نمی شناسمش😂چیه اینا رو فالو می کنید بابا بعدم معروف شدن الان تو فضای مجازی واقعا ربطی ...

منم الان اینجا شنیدم فک کردم از اسمش ازیناست که پسرن روسری سر میکنن مسخره بازی درمیارن اومدم دیدم نه جدیه🤣🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه واقعا نمیشه گفت اگر مذهبیه برای خودش مذهبیه نمیتونه برای زنش هم تعیین تکلیف کنه که حالا کاری به ...

در مورد این قضیه تفاوت هاش با همسرش هم خیلی چندش بازی در میاره 🤢

مثلا یکبار اسکرین شات پیام شوهرش رو گذاشته بود که بهش گفته بودیم 

جایی که میخوایم بریم لباس درست بپوش و آرایش کم... 

بعد عکس خودشو گذاشت ی آرایش زیاد و غلیط و از این تیپ های قرتی طورش 

بعدم نوشته بودم اینم آرایش کم و استکیر خنده 

اه اه 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓