2777
2789
عنوان

سی سی اینستارومیشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 117 پست
اره همش میگه قربونتون برم فداتون بشم باخودم گاهی فک میکنم چجوری بخاطر پول بچشون فدا وقربونی بقیه می ...

دقیقا اره

بچه همه حرفاش مشخصه یکی بهش یاد داده

زندگی قشنگی ندارن کلا توی زندگیشون پر از کمبوده

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میکنن

اون صبورا خانوم که ی زندگی ساده ای داره به دور از هر گونه تجملات خیلی تمیزه 

من بخاطر فاصله گرفتن از شلختگی و مرتب شدن دنبالش میکنم. 

اونم که هر از چند گاهی عکس میزاره 

خیلی خوش سلیقه و دور از تکبر و خودشیفتگی 

شیکه 

ولی مثلا لباس شویی و تختش و... رو میگه واسه جهازم هست.(دخترش 19 سالس) 

یکبار یک میز آرایش که صاحبش میخواسته بندازه دور رو ازش گرفت و تبدیلش کرد به ی میز خفن 

من خوشم میاد ازش بنظرم خوش سلیقه اس 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
پول هم نمیخواد دور از جمع، یعده احمق میخواد تا فالوش کنن و اونها رو پله کنه برای درامدهای نجومی قب ...

منظورم پول برای تبلیغ بود چون اوایل هرپیجی بابد پول بدی تبلیغتو کنن معروف بشی تاهمون احمقا فالوت کنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
با کمال احترام ولی من این چیزایی که شما میگی رو توی پیج گونش ندیدم طرفدارش نیستم ولی خب واقعیت رو ه ...

عزیزم حقیقتش من تاحالا حتی یکبار هم نه سیسی رو پیجشو دیدم نه گونش

من در واقع منظور کلی داشتم بیشتر این کوکب خانمهای مدرن که اسم پیجشون رو گذاشتن سوئیت هوم فلانی و فلانی لایف استایل و این چرت و پرتا همینن. منظورم صرفا گونش نبود. حالا شاید در مورد گونش صدق نکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره اینم هس  من بعضی وقتا فک میکنم اگ میلیاردهاپولم بدم حاضرنیستم خصوصی ترین قسمتای زندگیموبا ه ...

دقیقا درست درامد خیلی زیادی دارند ولی اصلاااااا این سبک زندگی رو دوست ندارم از لحظه لحظه زندگیت باید پست و استوری بزاری تا یع موقع فالوورات کم نش نگین عابد زاده که فیلم موقع زاییدنش رو تو پیجش گذاشته فقط دم حجله نزاشته اونم چون نمیتونه وگرنه میزاشت

2790
2778
2791
2779
2792