2777
2789
عنوان

سی سی اینستارومیشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 117 پست
۱۴ ملیون؟؟؟😶😶

بله عزیزم بابت هرتبلیغ14 میگیرن ی مدت هم نبود برا اینک بی نهایت بازخورداش بد بود و خیلیا ازش ناراضی شدن اینجوری خاست یکم جلب توجه کنه بازخورداش بره بالا. تازه قیمتی ک گفتم برا ی. ماهه پیشه بلاگرها ساعتی قیمت میدن پیج خانمی ک فقط مسخره بازیه و دیوونه بازی درمیاره استوری تبلیغاتی3500میگیره

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت فالورش بودن دیدم بس لوس و خودشیفته و از خود راضی آنفالو کردمش !!! ولی اینقدر که ادا بازی ...

دیگ به هرحال اینم جز برنامه ریزیاشونه ک هرکسی تو اینستا یه نقش داشته باشه یکی دخترمثبت یکی پسر سنگین ومذهبی یکی داداش پایه وشوخ و...باعث جدب فالوئره همه اینا

آره بیشتر ما آدمها جنبه تعریف و تمجید زیاد رو نداریم زود هوا برمون میداره این بنده خدا هم یکی مثل ما ...

اره وجالبه میگف رفتم مشهد پلیس گرفتمون بهش گفتم مارو که همه میشناسن😐

هوش اجتماعی نمیخواد!  پول میخواد که بدی تبلیغتو بکنن قالوور بگیری

پول هم نمیخواد

دور از جمع، یعده احمق میخواد تا فالوش کنن و اونها رو پله کنه برای درامدهای نجومی

قبل از اینستاگرام همه این انگلها زندگیشون کاملا معمولی بود. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
واقعا درک نمیکنم دنبال کردن زندگی دیگران که وسط اینستا پهنه چه فایده ای داره؟ اکثرا بی هنرن  و ...

فن پیجاهم دنبال معروفیتن ولی با اویزون شدن ازدستای یکی دیگ

گفتم کاری به هزینه دریافتیشون ندارم کلامنطورم تکبری بودک ادمومیگیره

بله عزیزم بابت هرتبلیغ14 میگیرن ی مدت هم نبود برا اینک بی نهایت بازخورداش بد بود و خیلیا ازش ناراضی ...

دقیقامنم حس کردم رفتنش برا جلب توجهه چون خودشون نشون نمیدادتواستوری برادرشوهرش ودوستش اونام گنگ حرف میزدن ک مردمو یه مدت کنجکاوکنن

۱۴ چی؟😐 تومان دیگه؟

بله عزیزم 14 م تومن اگ باورتون نمیشه به هشتگ ادد ک مال هشتگ مدیاس پیام بدید بگید تبلیغ با سی‌سی میخام بهتون قیمتو میگن.... تازه این خوبه ک پانیذ اسماعیلی تا40 تومن میگیره صدف بیوتی400 م

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
اره خب ولی هوش اجتماعی بالایی داره ک تونست انقد محبوب بشع بین مردم ولی دیگ جملات انگیزشیشم داره تبد ...

عزیزم خیلی هم هوش اجتماعی نمیخواد.اکثر کسایی که اینکارارو میکنن از ازادی بیش از حد برخوردارن .و خودشونو به نمایش میذارن.هر کاری میکنن که معروف بشن .خیلیا هوش دارن و اجتماعی هم هستن اما اینکارارو نمیکنن