2777
2789
عنوان

تروخدا بيايد خيلي ترسيدم

547 بازدید | 45 پست

سلام ما امشب از اسنپ فود سفارش داديم بعد يك ساعت و خورده كشيده شوهر منم اخلاقش بد و قاطيه اينكه مي خوام طلاق بگيرم بماند

حالا زنگ زدم اسنپ فود كه بگم چرا دير شده اينم اومده ميگه گوشيو بده ور ميداره به پشتيبان كلي داد و بيداد و توهين و اينا ميكنه منم ترسيدم حالا ميگه پيكه اومد ميدونم چيكار كنم

منم گفتم تروخدا بخاطر من اينكارارو نكن من نميخورما 

بعدم گفت نخور اصلا مي خوام پرت كنم صورت پيكي

بچه ها خيلي ميترسم جلو همسايه ها هم كه ابرو نداريم

از دستش هم ام اس گرفتم دعام كنيد

الان ما چیکار کنیم برات؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

این طوریشو ندیده بودم😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات ایه الکرسی میخونم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

با چه دیوونه ای زندگی میکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
 داروی مسهل قاطی اب کن بده بخوره زمانی ک پیک میاد تو توالت در حال زجه زدن باشه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای خدا بلند زدم زیر خنده . نمیری

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉

اعصباش ازجای دیگ خورده سرپیک بدبخت خالی کنه😐

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍