2777
2789
عنوان

تروخدا بيايد خيلي ترسيدم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدو بدو اومدم تو تاپیک فک کردم داستان جنیه

بابا پایه باش 

اونکه داره پرت میکنه تو صورتش برو چوب بردار محکم بزن رو موتور پیکیی

« آن را که منم چاره،بیچاره نخواهد شد.. »خدا 💚
 داروی مسهل قاطی اب کن بده بخوره زمانی ک پیک میاد تو توالت در حال زجه زدن باشه

یعنی مرزهای خلاقیتو جابجا کردی  

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
بدو بدو اومدم تو تاپیک فک کردم داستان جنیه بابا پایه باش  اونکه داره پرت میکنه تو صورتش برو چ ...

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
بدو بدو اومدم تو تاپیک فک کردم داستان جنیه بابا پایه باش  اونکه داره پرت میکنه تو صورتش برو چ ...

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
آرومش کن بگو پیش میاد خب

آروم بشو نيست خيلي بد اخلاقه

ان شاءالله زودتر جداشم راحت شم

بچه ها ميگن فك كرديم چيشده حالا يا چيز ديگه جاي من نيستن بدونن از اين مرد چي ميكشم😢😭

مگه تقصير اوناست اخه پيك بيچاره چه گناهي كرده

تو اگه اینکارو کنی اون دیگه دعوا نمیکنه بیخیال میشه 

میاد تورو از موتور جدا میکنه

« آن را که منم چاره،بیچاره نخواهد شد.. »خدا 💚