2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم میگید مسابقه ای که میخوام شرکت کنم نتیجش چی میشه؟ ازدواج چندسالگی میکنم و چند سالگی باهاش میر ...

احتمالا برنده ای اگر خودت رو قبول داشته باشی و به حریفت نگاه نکنی ازدواج و رابطه ات حالا حالا ها نیست میره برای چند سال دیگه

درسته عشقم ممنون میشه بگی سال 1406یا 1407و حس اون نسبت به من چیه؟؟

به 407 نمیرسه همون 406 انتخاب رشته میکنی میری پی کار و بارت
یکم بهش میاد حسش ضعیف باشه اونقدرها قوی نیست بگم عاشقته نرمال و معمولی

عزیزم به نظر شما کسی روی من کراشه؟ به نظر شما دانیال و طناز باهم ازدواج میکنن؟

بهش نمیاد باهم ازدواج کنن احتمالا یه مشکلی توی کارشون بیفته
کراش هم بله روی شما کراش هست ولی قرار نیست بگه یا بفهمی

عه چیکار کنم واسه مصاحبهیعنی درصدای کنکورم و ترازم خوبه ؟

ببین بهش میاد که انتخاب رشته ات خوبه فرهنگیان میاری برای مصاحبه هم میری ولی اونجا باید یکم زور بزنی تا قبول بشی باید خیلی تلاش کنی تمام زورت رو بزنی انشالله قبولی

بهش نمیاد باهم ازدواج کنن احتمالا یه مشکلی توی کارشون بیفته کراش هم بله روی شما کراش هست ولی قرار نی ...

محمد جواد بر میگرده 😭

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت